Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Ole Henriksen hudpleje

"Stjernernes hudplejeguru". Sådan bliver Ole Henriksen omtalt i Los Angeles Magazine, og med god grund. Den karismatiske dansker gjorde allerede i 1975 sin entré i hudplejeverdenen i LA, og Ole Henriksens Face og Body Spa på Sunset Blvd i West Hollywood tæller i dag klienter som Jessica Alba, Cher, Prince, Kylie Minogue og mange andre af de største stjerner.

>> Find Ole Henriksen produkter her

Ole Henriksen hudpleje

Verdensberømt dansk hudpleje

Internationalt har Ole Henriksen og hans produkter vundet mange priser - bl.a. fra Gala Spa Awards i Tyskland og Harpers Bazaar Beauty Hall of Fame. Når Ole Henriksen udvikler sine produkter inden for hudpleje, stræber han altid efter at tilføre naturens mest virksningsfulde ekstrakter, så produkterne både bliver naturlige og effektive.

>> Ole Henriksen produkter kan købes her

Ole Henriksen produkter bruges derfor i behandlinger på mere end 300 førsteklasses spa'er og skønhedsklinikker over hele verdenOle Henriksen er vokset op i Nibe i Jylland, men forlod allerede som teenager sin lille hjemby for at realisere sine drømme om at rejse og opleve nye eventyr. Det var under en rejse til Indonesien, at han opdagede, at behandlinger med naturlige ingredienser inden for hudpleje kunne være særdeles effektive. Det var således her Ole Henriksens karriere startede for over tre årtier siden.

I dag er manden og mærket Ole Henriksen kendt over det meste af verden for naturlighed, effektivitet og ekslusivitet, og siden 1999 har nogle af Ole Henriksens hudplejeprodukter kunne købes til privat brug til priser, der er rimelige, så alle kan få mulighed for at forkæle sig selv i lighed med Hollywoods største stjerner.

>> Se udvalg af Ole Henriksen produkter her
 

 


 

Parfume:

Mærkedufte:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

 

Her kan du købe:
Spa Supply Aps
Avedoreholmen78A
2650 Hvidovre
--------------------