Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Adidas Sko

Den populære Adidas sko er grundlagt af tyskeren Adi Dassler. Med en filosofi om at skabe unikke og slidstærke sportsko til atleter over hele verden begyndte Dassler i 1920 sin produktion af Adidas sko - ud fra materialer, der var tilgængelige efter 1. Verdenskrig. Adi Dassler samarbejdede gennem hele sin karriere tæt med førende atleter. Sådan kunne han blive ved med at udvikle den optimale sko til krævende idrætspræstation over hele verden. I dag ikke mindst Adidas fodboldstøvler.

Adidas er i dag et af klodens førende tøjmærker, og fremstillingen af sportsartikler omfatter såvel Adidas sko såvel som tilbehør indenfor basketball, fodbold, fitness, adventure, golf og meget andet.

>> Adidas sko kan købes her

adidas sko

Den perfekte sportssko

Men selvom Adidas i dag betegner et bredt sortiment af eksklusive sportsartikler, så er den karakteristiske sportssko stadig det produkt, som sportsfolk over hele verden forbinder Adidas med.
En Adidas sko-klassiker er indendørsskoen Adidas Special, som er meget kendt og populær i Danmark. Den er fremstillet i blåt ruskind og er karakteristisk ved sine 3 hvide striber på hver side af skoen. Skoen er kendt for sin komfort såvel som sin slidstyrke
I dag er Adidas Special ikke bare en af verdens bedst sælgende indendørssko. Skoen kan også bryste sig af at have været et decideret dansk modefænomen, som har tiltrukket især det yngre publikum.

>> Se bredt udvalg af Adidas sko herAdidas har en lang tradition for at markedsføre sine produkter gennem sponsorering. I nyere tid har så markante og populære fodboldspillere som Zinédine Zidane, David Beckham og Allessandro del Piero spillet kampe og scoret mål iført fodboldstøvler med det klassiske Adidas logo. Ved de Olympiske Vinterlege i Salt Lake City var over halvdelen af alle atleter iført Adidas udstyr. Du kan læse mere om tennis og sko på denne side med alt om tennis.


Præsentation af Adidas

Med Adidas som officiel sponsor ved de Olympiske lege i Beijing i 2008 viderefører firmaet sin lange tradition for sponsorering af sportsbegivenheder over hele verden.

>> De originale Adidas sko kan købes her

Andre Adidas produkter:

+ Adidas fodboldstøvler 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150

--------------------
Se også:
Adidas Homepage

Adresse:
Adidas
Pilestræde 6-8
1112 København
--------------------