Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Billige sko

Hvem vil ikke genre have fat i et par sko, der er super smarte, og som samtidig ikke får kontoen til at lyse rødt? Der er faktisk muligt at få flotte og moderigtige sko uden at skulle leve af havregrød resten af måneden.

Et godt eksempel er Ellos, der producerer et hav af smarte og billige sko, støvler og sandaler i forskellige designs og til enhver smag. Til en pris på omkring 300 kr. eller mindre er det endda muligt at købe flere par, uden at få dårlig samvittighed.

>> Se stort udvalg af billige sko her

Flere billige mærker

Hvad angår højhælede sko findes der både billige sko med kilehæl, bred hæl og den almindelige smalle hæl, men det er også muligt at få ballerinasko og andre flade sko i flotte farver og designs.

Et hit til sommer bliver også espadrillos, som er en sommersko, der kan snøres op om benet. Der er sko i både pangfarver og mere afdæmpede farver og i alle modeller – det er kort sagt umuligt ikke at kunne finde et par, at ønske sig. Andre eksempler på billige sko er Taxi, Vagabond og Mary B Comfort.

>> Billige sko kan købes herMest kendt er nok Vagabond, som producerer moderigtige sko og støvler til en overkommelig pris. De seneste år har særligt deres såkaldte ballerinasko været meget populære, dvs. en flad og meget enkel sko, som regel med rund snude og evt. en detalje eller to i form af blomst, sløjfe eller lignende. Også i denne sæson fås de smarte ballerinasko i forskellige nye farver og modeller, eksempelvis en model i sort med bånd hele vejen rundt og med sløjfe foran. Denne model fås også i sort/hvid-stribet med rødt bånd.

Billige sko er altså ingen umulighed, og man skal ikke lede længe for at finde et par, der matcher ens ønsker.

>> Se stort udvalg af billige sko her 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150