Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Birkenstock sandaler – glade og sunde fødder

Birkenstock sandaler er nogle af de mest behagelige sko, du kan ønske dig, at stikke fødderne i. De skønne sandaler er tilpasset fodens naturlige kurver og bunden er skabt af materialer, der giver støtte og som dæmper stød.

Birkenstock sko sætter sundheden for dine fødder i første række, og deres sandaler bliver brugt over hele verden af folk, der står meget op, når de er på arbejde – for eksempel plejepersonale og butiksekspedienter.

>> Birkenstock kan købes her

Sundhedssandaler

En typisk Birkenstock sandal har en blød sål af ruskind ovenpå et lag kork. Nederst er der stødabsorberende gummi, så du går yderst behageligt i dine Birkenstock sko. Selve overskoen er skabt i kraftigt læder eller filt. Birkenstock sko er normal lavet ud fra nogenlunde samme form, og der er 3-4 forskellige modeller, som bliver ved med at gå igen i sortimentet: en sandal med en eller flere remme (Madrid og Arizona), tøfler med læder eller filttop (Boston) og flip-floppere (Gizeh til kvinder og Ramses til mænd).

>> Se Birkenstock produkter her.

En sundhedssandal er måske ikke noget af det mest moderne, du kan stikke fødderne i, men Birkenstock gør utrolig meget for at skabe designs, der går i tråd med tidens trends, og derfor er deres image gået fra at være en lidt trist sundhedssandal til at være højeste mode.Forskelligt design

Birkenstock sandaler har en original kollektion af bedst sælgende modeller, men udkommer også hver sæson med nogle spændende, nye designs, som i bund og grund er de samme Birkenstock modeller som i originalkollektionen, men hvor der er nye farver, mønstre eller påsatte effekter som similisten eller nitter – alt afhængig af tidens trends.

Birkenstock sandaler er dyrere end mange andre sandaler, men ligger på niveau med sundhedssandaler i samme liga. Birkenstock sko kan eksempelvis gives i gave, hvis der står hjemmesko eller sommersandaler på ønskesedlen.

>> Birkenstock kan købes her 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150