Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Blowfish sko – en sko til hvert outfit

Med sit coole og trendy design er de feminine Blowfish sko en gave, som vil være en fryd at modtage for en ung pige. Blowfish sko er en frisk og nyere skolinje, hvor personlighed og feminin kreativitet ligger til grund for det unikke design.

Firmaet bag Blowfish sko laver sko til kreative piger, som har deres egen personlige stil. Der er altid noget uforudsigeligt ved designet – en lille detalje, som gør Blowfish sko unikke og anderledes end mange andre sko man ser i gadebilledet.

>> Blowfish sko kan findes her

 

Perfekt til unge kvinder

Det britiske mærke er utrolig populært i hjemlandet, og skoene er ofte at finde på modesiderne i kvindemagasiner. Blandt unge trendsættere, som elsker Blowfish sko er blandt andet skuespilleren Anna Kendrick, fra Twilight-filmen.

Blowfish er et perfekt mærke til den unge kvinde, fordi skoene er billige og kollektionen er kæmpestor, så man kan finde en sko til hvert af sine sæt tøj. Man skal tænke på Blowfish sko på samme måde, som man tænker på sine t-shirts: der skal være masser af forskellige designs at skifte mellem.

>> Blowfish sko kan købes her

Blowfish laver alle former for damesko: feminine knæhøje støvler, rå ankelstøvler, søde ballerinaer, fine sandaler og alt, hvad der måtte komme ind i mellem. Stilen er moderne og nutidig, og kollektionerne skifter ofte, så der hele tiden er nye modeller på markedet.

 Fornuftig pris

Blowfish sko koster et par hundrede kroner for de billigste og ligger omkring 500-600 kroner for en ankelstøvle. En ganske fornuftig pris, som passer ind i de fleste gavebudgetter. Man kan eventuelt gå flere veninder sammen, hvis gavemodtageren ønsker sig et af de dyrere par. Blowfish forhandles hos Skoringen, Zjoos og andre større kæder samt i flere danske webshops

>> Se udvalg af Blowfish produkter her

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150