Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Caterpillar sko & støvler

Caterpillar sko og caterpillar støvler signalerer støv, sved og sort dieselolie samtidig med, at de har et råt urbant look. Caterpillar laver støvler og sko af absolut højeste kvalitet, der kan bruges både på byggepladsen og som modesko i storbyjunglen.

Skoene blev introduceret i 1994 af skofirmaet Wolverine World Wide, der er førende indenfor non-atletisk fodtøj i samarbejde med Caterpillar Inc. – en amerikansk virksomhed, der med 100 års erfaring, er verdens største producent af bygnings- og gravemaskiner. Caterpillar sko og Caterpillar støvler blev markedsført som "Walking Machines" – gående maskiner. En ny form for modesko havde fundet vej til storbyens gader.

caterpillar sko

Fem forskellige modeller

Caterpillar Inc.’s gode ry som en virksomhed, der produceret god, gedigen kvalitet, gælder også for Caterpillar sko, der ses som en slags merchandise. Caterpillar sko, også kaldet CAT Footwear eller CAT sko, blev så populære, at man i dag kan købe tøj, tasker, solbriller og sikkerhedsprodukter.

Caterpillar sko og Catterpillar støvler, CAT Footwear, kan fås i 5 forskellige varianter:

Work, en CAT sko der kan holde til det hårde liv på en byggeplads. Skoene er sikkerhedssko med stålarmering og kevlar fibre og samtidig i et stilsikkert design

iTechnology er en arbejdssko, der er lige så komfortabel som sportssko. Skoen er designet i kraftigt læder til den travle mand, og er derfor stødabsorberende.

Classics-modellen er den såkaldte Colorado Bruiser. Måske kender du ikke navnet, men du kender sikkert udseendet: Høje, solide læderstøvler, med remme og sølvspænde ved anklen. Disse Caterpillar støvler har en kraft, der kan kickstarte den ondeste Harley Davidsson motorcykel i løbet af ingen tid.Urban-kollektionen knytter en Caterpillar sko’s autentiske, robuste kvaliteter sammen med moderne detaljer som smarte farver og kreativt design. En sko der appellerer til nutiden kompromisløse ungdom.

Legendary Raw. En CAT støvle, der i udseende og kvalitet er legendarisk. Rustikt, moderne look med stor gennemslagskraft, der passer godt til jeans og derfor er blevet en kæmpe succes i USA. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150

--------------------
Se også:
Caterpillar Homepage
--------------------

Nærm.adresse:
Caterpillar
Ostra Larmg. 15
Centrumhuset Box 11448
Gothenburg
Sverige