Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Converse sko

De legendariske Converse sko tilhører den familie af fodtøj, der med jævne mellemrum oversvømmer skomarkedet som ”det eneste ene” at gå i, for så at forsvinde igen. Men bedst som man tror Converse sko væk for altid, så dukker de pludselig op på fødderne af et populært band, og hele hypen starter forfra.

Det var i hvert fald tilfældet, da det amerikanske indie band The Strokes for godt 5 år siden blev verdensberømt. Udover deres smukke, glatte ansigter bar bandmedlemmerne nemlig Converse sko, og genkomsten var en realitet. På det tidspunkt havde skoen været glemt af de fleste i en del år, men det forhindrede den ikke i et comeback af dimensioner.

>> De originale Converse sko kan købes her

converse

Mange farvekombinationer

I dag blomstrer Converse moden som aldrig før. Firmaet har formået at omsætte deres pludselige popularitet til et væld af modeller og farvekombinationer, så det individuelle udtryk, der er så vigtigt i disse år ikke bliver svigtet. Om det skal være en Converse sko i læder eller i skrigende lyserød spiller ingen rolle – ej heller hvis stoffet skal være ternet eller i neon. Det meste er allerede set, når det kommer til Converse skoen, der for længst har toppet som de unges yndlingsfodtøj. Og så får skoene en slidt og udtrådt kvalitet efter ganske få uger, der giver den et autentisk præg af street, som ingen andre designersko kan gøre efter.

>> Find et bredt udvalg af Converse sko her

Det er næsten overflødigt at nævne, at markedet svømmer i Converse kopier. Selv i respektable skomagasiner kan man støde på kopier, der koster en fjerdedel af, hvad et par ægte Converse sko koster. Men så holder skoene også sjældent mere end 14 dage, de lugter forfærdeligt og efterlader bare forbrugeren med et eneste ønske – at få sig et par ordentlige Converse!
Præsentation af Converse

Et par Converse sko koster ca. kr. 400,- og kan fås overalt. De fås i størrelser helt ned til de mindste børn, selvom familiefædre og karrierekvinder rask væk ifører sig de ungdommelige og uhøjtidelige snøresko. Det bliver spændende at se, hvor længe Converse hypen varer denne gang. Men gem dine par, uanset hvor udtrådte og slidte de måtte være. For de kommer på mode igen. Om ikke før, så når dine børn kommer i den alder!

>> De originale Converse sko kan købes her 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150