Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Flipflop sko – en moderne flyder

Flipflop sko er nogle super enkle og behagelige sandaler med et v-bånd, der starter mellem storetåen og den anden tå i rækken. Flipfloppere kan også fås med en bred rem hen over foden. Flipflop sko kaldes på dansk også klipklapper.

Flipflop sko er den perfekte sommer sandal, som du kan have på i parken og på stranden. Den er meget casual og kombineres ofte med shorts, jeans eller løse skørter.

>> Flip Flop kan købes her.

 

Sko for alle

Flipflop sko kan bruges af både mænd, kvinder og børn.
Efter sigende har flipflop skoen sin oprindelse i Japan og blev introduceret til den vestlige verden i slutningen af 1800-tallet. I dag findes flipflop sko i et væld af varianter. Fra de flade flydere, over sundheds sandaler til højhælede stiletter eller kilehæl sko med den velkendte v-strop.

Blandt populære mærker af flipflop sko er de brasilianske Havaianas, som er en simpel plastik flipflop med blød bund, og skoen fås i alle regnbuens farver. Birkenstock har i deres kollektion af sundhedssandaler en variant af flipflop sko.

Nike og h2o klipklappere er meget populære blandt sportsfolk, og denne type sandal med en bred gummi rem, fås i utallige mærker og designs. Flipfloppere er uundværlige i svømmehaller, hvor sandalen beskytter fødderne mod bakterier på gulvet.

>> Flip Flop kan købes her.

 Behageligt fodtøj

Første gang man ifører sig et par flipflop sko kan det føles lidt ubehageligt med en plastiktap mellem tæerne, men efterhånden som man vender sig til det, er flipflop sko et meget behageligt stykke fodtøj.

Flipflop sko findes i et hav af varianter og til enhver pris. De billigste kan anskaffes for nogle håndører, mens dyre designs som Jimmy Choo, Lacoste, Diesel og Puma koster betydeligt mere – man betaler for design og kvalitet.

>> Flip Flop kan købes her. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150