Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

moon boots – back to the future

Moon boots er nogle af de mest herlige og finurlige støvler, som er skabt på denne planet. Moon boots er kæmpemæssige måne støvler, som er designet ud fra de støvler, som de amerikanske NASA-astronauter havde på, da de landede på månen i 1969.

Moon Boots blev lanceret i 1970’er og var utroligt populære op igennem de farverige 80’ere. Det italienske firma Tecnica lancerede støvlen som en afterski støvle – et stykke utrolig behageligt fodtøj at hoppe i efter en dag i stive skistøvler på pisterne. Den dag i dag ser man stadig den behagelige støvle på mange skisportssteder.

>> Moon Boots kan købes her

Ingen decideret størrelse

Mange firmaer har siden kopieret den populære støvle, og nogle store modehuse som Chanel, Chloe og D&G har fortolket støvlen og lavet vilde pelsstøvler og lignede efter inspiration fra den originale Tecnica Moon Boot. Det er dog kun de originale støvler fra Tecnica, der må kaldes for Moon Boots.

Moon Boots er varme, vandtætte og kan fås i alle regnbuens farver. Det er den perfekte støvle at have med på skiferie, fordi støvlen kan kolde dine fødder varme, selv om det er -30 grader udenfor. En lidt spøjs detalje ved Moon Boots er, at der ikke er forskel på højre og venstre fod. Støvlerne fås i størrelse ekstra small, small, medium og large, så der er ikke nogen decideret skostørrelse på de originale Moon Boots. Der findes som nævnt flere efterligninger og her skal man spørge forhandleren om, hvad den enkelte støvle kan tåle, og hvad anbefalingerne er.

>> Moon Boots kan købes herMest til kvinder

Moon Boots appellerer specielt til kvinder og den populære støvle ses lejlighedsvis i modebilledet, hvorefter de forsvinder for en periode.

Moon boots er den perfekte gave til ski-entusiasten eller til en moderigtig kvinde, der har skrevet varme, praktiske støvler på ønskelisten.

>> Moon Boots kan købes her

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150