Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Nike fodboldstøvler

Det verdensberømte sportsfirma Nike har efterhånden bidt sig godt fast i markedet for fodboldstøvler. Nike fodboldstøvler er i dag et af de mest kendte mærker for både amatører og professionelle fodboldspillere. Ronaldinho - en af verdens bedste fodboldspillere - er Nike's mest kendte repræsentant for Nike fodboldstøvler.

nike fodboldstøvler

Man kan købe en speciel Ronaldinho model: Tiempo Ronaldinho er en sort læderfodboldstøvle med Ronaldinhos signatur på siden. Tiempo er en kollektion hos Nike fodboldstøvler: Øvrige kollektioner er Total 90 og Mercurial Vapor. Total 90 bliver bl.a. brugt af Wayne Rooney fra Manchester United, mens Mercurial Vapor kan ses på Ronaldo fra Real Madrid. De fleste Nike fodboldstøvler benytter den kendte Air teknologi, som egentligt er udviklet til Nike's løbesko for at give ekstra god støtte til foden.

>> Nike fodboldstøvler kan købes her

Spørger brugerne til råds

Nike bruger de kendte fodboldspillere til at udvikle og forbedre egenskaberne ved Nike fodboldstøvler. De måler spillernes løb, vendinger og spark med high-speed kameraer og særlige sensorer i det særlige Nike Sports Research Laboratory, hvorefter de designer og udvikler kollektioner med hver deres særlige karakteristika, så de passer til forskellige spillertyper og behov. Et af resultaterne af den grundige udvikling er fænomenet Vapor Heel Lock, som sidder i Mercurial Vapor støvlen. Den er designet til hurtig acceleration med en særlig konstruktion, der låser hælen godt fast i støvlen.
Ronaldinho præsentation af Nike fodboldstøvler

En nyskabelse er fænomenet Nike iD, hvor man fra Nike's hjemmeside kan designe sin egen fodboldstøvle ud fra en grundmodel. Således kan man f.eks. vælge at få sin Total 90 model leveret i rød/hvide farver og med Dannebrog syet ind på støvlens bagstykke...

>> Nike fodboldstøvler kan købes her 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150

--------------------
Se også:
Nike Homepage

Her kan du købe:
Unisport
Vesterbrogade 4
1609 København
--------------------