Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Nike løbesko

Alle kender en Nike sko på det berømte 'Swoosh' mærke, der signalerer bevægelse. Særligt Nike løbesko lever op til logoet, og siden 1980'erne har amatør- og eliteløbere verden over drønet gader, skove og søer rundt med Nike løbesko på fødderne.

Det skyldes ikke mindst Nike's Air teknologi. Nike løbesko blev forbedret kraftigt, da man i 1979 lancerede en Nike løbesko med luftrum under sålen. Luftrummet består af en særligt gasart indkapslet i plasticmembraner, og den opfindelse har været en ubetinget succes lige siden. Det er ikke ligegyldigt hvilke Nike løbesko, man køber.

>> Nike løbesko kan købes her

nike løbesko

Perfekt støtte

Skoene skal passe til fødderne og specielt den måde man rammer jorden på, når man løber. Forhandlerne og i øvrigt også Nike selv bruger udtrykket pronation. Nike løbesko har forskellige kollektioner, som tager hensyn til, at folk har forskellig pronation. Og selvfølgelig også til, hvordan fødderne er udformet. De forskellige kollektioner har navne som Nike Air Max, Nike Shox og Nike Air Pegasus. Når man køber sine Nike løbesko, skal man vide, hvordan man pronerer, så man kan købe en model, der har støtte de rigtige steder under fødderne. Den mest kendte kollektion inden for Nike løbesko er Nike Air Max, der har været med til at flytte brugen af løbesko over til hverdagsbrug.

>> Nike løbesko kan købes herDen første Air Max kom i 1987 og er siden kommet i mange forskellige designs, hvoraf flere af dem er blevet eftertragtede samlerobjekter. Modellen fra 1991, også kaldet Air Max BW er den mest eftertragtede Nike løbesko af alle. Den seneste model hedder Air Max 360 og er revolutionerende fordi den udnytter Air teknologien på en ny måde, der giver bedre støtte og længere holdbarhed. En anden nyskabelse er Nike løbesko med Ipod integration, så man kan høre musik, måle sit løb og få vist data på en Ipod Nano.

>> Se stort udvalg af Nike løbesko her 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150

--------------------
Se også:
Nike Homepage

Her kan du købe:
Unisport
Vesterbrogade 4
1609 København
--------------------