Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Nike Sko

Nike er en af de største sportsvirksomheder i verden, og særlig kendt er Nike sko, som bruges af både eliten og amatører inden for sport.

Nike udtales Nai-Ki og har haft en utrolig historie siden den første Nike sko så dagens lys i 1971. Alle kan kende en Nike sko på det berømte Swoosh logo, som blev tegnet af en grafiker-studerende. Grundlæggeren af Nike sko Phil Knight var ikke særligt begejstret for hendes logo, men valgte det blandt 4 andre, hun havde tegnet. Hun fik 35 dollars for opgaven.

>> Find et bredt udvalg af Nike sko her

nike sko

Gudernes sko

Navnet Nike er taget fra den græske sejrsgudinde, og den sammenhæng er ret oplagt – både når man både tænker på udviklingen af firmaet og på de sportshold og sportsstjerner, der i dag bliver betalt kæmpe pengesummer af Nike for at bruge Nike sko og tøj. Iblandt dem er Ronaldinho, Tiger Woods og den amerikanske basketstjerne LeBron James, der i 2003 underskrev en kontrakt på 87 millioner dollars for at spille basketball i Nike sko.

Nike sko blev for alvor kendte, da man så at sige puttede luft i skoen og næsten gjorde løbere flyvende. Den første sko med Nike’s patenterede AIR-SOLE teknologi var modellen Tailwind fra 1979 og siden hen har teknologien gået sin sejrsgang ikke kun i løbesko men også i andre Nike sko – heriblandt basketballskoen Nike Air Force 1 fra 1982.

>> Find et bredt udvalg af Nike sko herI dag hedder den sidste nye basketsko Nike Air Force 25, og tidligere modeller er blevet samlerobjekter. Ligesom med Nike Air Max, der blev introduceret i 1987 i en TV reklame med Beatles sangen Revolution.


Præsentation af sko fra Nike

I 2006 har Nike taget endnu et banebrydende skridt – man kan nu købe en Nike sko med indbygget sensor til til en Ipod, så man kan logge og måle sin løbehistorik.

>> Find et bredt udvalg af Nike sko her

Andre Nike produkter

+ Nike fodboldstøvler
+ Nike løbesko 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150

--------------------
Se også:
Nike Homepage

Her kan du købe:
Unisport
Vesterbrogade 4
1609 København
--------------------