Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Paul Smith sko

Paul Smith er en engelsk designer, som er kendt for sine farverige striber, som går igen i mange af hans designs. Han kreerer tøj, sko og tilbehør til både mænd og kvinder.

Paul Smith sko er anderledes en mange andre sko du ser i gadebilledet. Paul Smith sko er designet med gentlemans look som dog har tangenter til en gavflabet stil, der stikker næbet frem – lige som designeren selv gør fra tid til anden. Eksempelvis en klassisk oxford saddle shoe med en spændende kulør, som får skoen til at se beskidt ud på en raffineret måde eller har høj rockabilly bund og guldfarvet læder.

>> Paul Smith sko kan købes her

Findes også til kvinder

Paul Smith sko kollektionen består dels af en high end kollektion af dyrere herre- og damesko af gode materialer og hvor alt er tænkt ned til mindste detalje. Paul Smith sko kommer også i en mere budgetvenlig linje, som dog stadig er i den høje ende af skalaen for hverdags fodtøj. Sidstnævnte er mere afdæmpet og tilbagelænet end high end kollektionen.

Stilen for de mere tilgængelige Paul Smith sko er typisk britisk med enkle sportssko i lærred eller læder og noget finere snøresko og ankelstøvler læder. Designerens glæde for farver går igen på mange af skoende – enten hvor hele den store farvepensel er fundet frem eller i en lille kulørt detalje i sålen eller under bunden. Flere af herreskoene er kendt i den brede befolkning som eksempelvis modellen Osmo, mens det ikke er alle der er klar over, at Paul Smith sko også laves til kvinder.

>> Paul Smith sko kan købes her

 Til den modebevidste

For en modebevidst mand i alle aldre eller en yngre kvinde er Poul Smith lige sagen. Et par Paul Smith sko i gave, vil imponere og overraske. En flot gave til en som fortjener det.

>> Paul Smith sko kan købes her 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150