Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Puma sko

Fra fodboldstøvler til smarte løbesko – Puma sko kan det hele. Og så Puma et mærke, der efterhånden er så synligt i gadebilledet, at det er lige så meget en hverdags-, som en sportssko. En model som ”Brazil L” er f.eks. Peles yndlingssko – uden for fodboldbanen vel at mærke! På en underflade af hvid gummi fremstår denne sko særdeles mode-rigtig og tjekket. Og så kan den tilmed bruges på indendørsbane!

Men faktisk har kulturpersonligheder fra alt over håndbold til hip hop og rockmusik gået i Puma sko. Særligt populær er den karakteristiske basketball-støvle, som er en høj udgave af de traditionelle Puma sko. Med det lange, smalle ”vingelogo” på siderne er skoen både elegant, sporty og 80’er retro-agtig.

>> Puma sko kan købes her

puma sko

En sko til enhver stil

På denne måde er den både blevet et hit hos hip hoppere, der gerne vil ligne deres barndoms skater-idoler, men også hos rockfans, der synes Bay Area scenen med stramme, sorte jeans og store, højskaftede basketball-støvler var det cooleste.

>> Puma sko kan købes her

Men hvis man dermed tror at man indkredset Pumas netværk, så er man galt på den. Et tilfældigt opslag på nettet viser, at der findes Puma sko til næsten ethvert formål. Af de mere flippede kan nævnes en Puma sko til racerkørere – naturligvis i slidstærkt og brandsikkert materiale. Og så selvfølgelig forsynet med det klassiske Puma-logo, der ligner en vinge (som hos Nike) men faktisk er benene på en fremadstormende – surprise! – puma, der pryder skoenes hæl.En Puma sko findes i priser fra ca. kr. 700,- og op efter. Så med mindre du tilhører den førnævnte kategori af mere eller mindre kendte kulturpersonligheder, så må du punge ud for de par smarte sportsmodeller. Hvis altså ikke allerede du både har dem, der er designet til at se tjekkede ud i gadebilledet samt dem, der er beregnet på krævende sportsgrene – hvad enten det er fodbold, cykling – eller racerløb!

>> Puma sko kan købes her 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150

--------------------
Se også:
Puma Homepage

Nærm.adresse:
Puma Store
Amagertorv 7
København
--------------------