Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Scholl sandaler

Scholl sandaler er noget af de bedste du kan sætte dine fødder i. Scholls eneste fokus og højeste ekspertise er nemlig fødder og disses sundhed og Scholl sandaler er af højeste kvalitet.

Scholl blev stiftet for over 100 år siden og er verdens største firma på sit område. Firmaet skaber dels fodtøj, men også mange andre produkter, der er medhjælper til foden sundhed. Plejende salver, special strømper, plastre og indlægssåler – listen er lang og ender absolut ikke her.

>> Scholl sandaler kan købes her

Bedste sandal for fødderne

Kendetegnede for Scholl sandaler er den behagelige komfort. Mange af de der arbejder i sundhedssektoren hvor man skal gå meget, vælger Scholl sandaler fordi det bare er den bedste sandal for dine fødder.

Kollektionen af Scholl sandaler indeholder dels en linje med deciderede sundhedssandaler, men i sortimentet findes også mere modeorienterede sandaler, dog stadig med fodens velvære og sundhed in mente. Du finder alt lige fra klip-klappere til træsko-sandaler i sortimentet, og alle har meget forskellige udtryk og unikke konstruktioner udført med mange forskellige teknologier, som bund med massage knopper, korkbund, flexzoner (som fordeler trykket fra foden) og en bund som med tiden former sig efter din fod.

>> Scholl sandaler kan købes herVær opmærksom på limited editions

Når der står Scholl sandaler på ønskelisten, du modtager så vær opmærksom på, at nogle varer fra Scholl kun sælges i en bestemt periode – eksempelvis i forår og sommer sæsonen eller i en ’Limited Edition’ udgave. Der er dog også en lang række ’originale’ Scholl sandaler, som er bestsellere, der går igen sæson efter sæson.

Prisen svinder fra under 100 kroner for de billigste sandaler til over 1.000 kroner for det dyreste par. Du finder Scholl hos blandt andet Sahva Care-kæden i udvalgte webshops. Giv et par Scholl sandaler i gave – det vil der blive sat pris på.

>> Scholl sandaler kan købes her 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150