Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Sko

På Internet kan du finde et stort udvalg af alle typer sko - lige til at putte i den virtuelle indkøbskurv. Fordelen ved at købe sko på internettet handler ikke kun om prisen. Mange danskere har svært ved at finde ordentlige sko i almindelige butikker. Det er især mennesker med meget store fødder, meget små fødder eller fødder med særlige problemer - knyster, platfod etc.

>> Find gode tilbud på sko her

Her kommer internette til hjælp ved nem adgang til billige eller specielle skobutikker verden over.

sko
sko

 

Kend din størrelse

Du kender sikkert allerede din egen skostørrelse efter europæisk norm - den går typisk fra størrelse 36 til størrelse 46. Kigger du imidlertid efter særlige størrelser eller køber du sko uden for Europa, er det nødvendigt at kende andre angivelser for størrelser.

Du kan finde frem til din skostørrelse på Supergavers guide over skostørrelser ved at klikke her.

 

Sikkerhed ved køb på internettet

Det er generelt sikkert at købe sko på internettet med sit internationale kreditkort eller med sit Dankort. Først og fremmeset gælder samme regel som ved køb i almindelige butikker: Uønskede bør ikke får kendskab til kortnummeret, udløbsdatoen eller de tre kontrolcifre. Læs mere på Supergavers guide til sikker handel på internettet.

 Køb af Sko uden for Danmark

Har man særlige ønsker til sine sko, kan det være nødvendigt at søge til udenlandske internetbutikker. Det er generelt problemfrit at købe sine sko i udlandet. Inden for EU skal du du ikke betale told af varen, men du skal derimod som udgangspunkt betale moms af den værdi, varen har.

Du kan læse mere om reglener på Supergavers guide til køb af vare uden for Danmark.

>> Se stort udvalg af sko her 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150