Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Sorel sko / Sorel Støvler

Måske kender du ikke mærket Sorel, men du kender mindst én af deres modeller! Nemlig de klassiske og originale Sorel støvler ”Caribou”, som er en foret og slidstærk vinterstøvle til friluftsliv. Støvlen er smuk og rustik, og den har da også dannet mode indenfor vinterbeklædning. Meget faktisk. Så meget, at hvis du kigger et Føtex katalog igennem, støder du temmelig sikkert på støvlen – eller rettere – på en kopi.

>> Her kan du købe de rigtige Sorel Støvler

Er du i tvivl, så tjek prisen. Den originale får du ikke for under kr. 1000,-. Men ofte kan man finde kopierne i et supermarked til ca. det halve. Men Sorel sko er naturligvis andet og mere end den berømte vinterstøvle.

Se et bredt udvalg af Sorel sko samt den oprindelige Sorel Støvle

sorel sko

Fyrre års erfaring

I over 40 år er Sorel sko nemlig blevet båret af folk, der har høje krav til vinterbeklædning. Med unikke, vandtætte materialer er Sorel støvler garanteret en høj kvalitet i ekstreme vejrsituationer. Men komfort er også en ting, der er i højsædet hos Sorel. Og med kombinationen af god pasform og unikke fremstillingsmaterialer er Sorel sko altså blevet et hit fra de øde områder i Canada til Rådhuspladsen.

>> Tjek her, hvis du vil købe de oprindelige Sorel Støvler

Der findes i øvrigt både støvler til damer og herrer. Et typisk kendetegn ved en typisk Sorel støvle er nemlig den ”kappe” af vandafvisende materiale, der beklæder fodtøjets sider og tæerne. Dette indslag gør at Sorel sko ikke bliver gennemblødte, blot fordi du går gennem en vandpyt. At designet så er lige så lækkert som robust har ikke mindsket mærkets popularitet verden over.Du kan få Sorel støvler i brun, sort, hvid og mange andre farver. Der findes et væld af modeller. Den klassiske støvle er måske nok den mest kendte, men andre modeller udmærker sig ved at være skræddersyet til vandreture under hårde kuldeforhold.
Støvlerne findes i 2 kategorier, Winter Sport og Winter Lifestyle. Caribou støvlen hører under den sidste.

>> Du kan købe Caribou-støvlen her 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150

--------------------
Se også:
Sorel Homepage

Her kan du købe:
Jagt & Fiskeri
Ndr.Voldgade 8
København K

Brandos.dk
--------------------