Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Aagaard smykker

Det danske smykkefirma Aagaard er netop aktuel med smykkeserien ”Moments”. Aagaard smykker er først og fremmest superelegante stykker metalhåndværk. Når man ser deres produkter, står det klart, at her er tale om eksklusivt og luksuriøst håndværk i mange forskellige varianter.

At priserne ikke er de laveste i verden skal ses herefter. Ringene starter omkring kr. 5300,- men så er de vel at mærke også fremstillet i 14 karat rød/hvidguld, som det er tilfældet med Aagaards ”Mary” serie, der funkler og glimter, så det kunne gøre enhver prinsesse grøn af misundelse. Men det bliver nok ikke nødvendigt, for hele Mary-serien er kort og godt designet til vores egen prinsesse Mary i anledning af hendes vielse til Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik – som de fleste nok husker!

Enkelt og stramt design

Enkle, stramme og originale linieføringer er kendetegnende for Aagaard smykker, og det er tydeligt at mærke ambitionsniveauet hos firmaet – det er højt! Med øreringe i prisklassen fra kr. 2500,- og op efter og vedhæng, der starter omkring kr. 2200,- er det også en understregning af, at Aagaard smykker er for dem, der gerne vil betale for eksklusive og unikke smykker – og her er prisen ikke så vigtig.

Men der findes også guldøreringe i en prisklasse, hvor alle kan være med. For små kr. 400,- kan man således erhverve sig et par søde sommerfugle øreringe, der er smukke og unikke uden at være prangende. Eller hvad med serien Golden Leaves, som er Aagaard smykker af forgyldt Sterlingsølv. Her koster et armbånd kr. 900,- mens halskæderne koster ca. kr. 600,-Det er altid et valg om man vil bruge mange eller færre penge på et smykke – de fleste mener ikke overraskende, at prisen på smykket udtrykker giverens følelser for modtageren. I så fald er Aagaard et oplagt valg, for her tyder en aflæsning på prisen på virkelig store følelser for modtageren – men dog ikke så store, at det virker hult og oppustet! Som sådan er Aagaard et smykkeprodukt, der meget passer som fod i hose med den danske smykke- og gavekultur! 


 

 


 

Smykker:

Mærker:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600


--------------------
Her kan du købe:
Karat
Nørre Voldgade 92
København

Guldhjertet
Fyensgade 32
Aalborg
--------------------