Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Arena smykker

Det københavnske smykkekollektiv Arena CPH er ansvarlige for en række elegante smykkeprodukter, der alle bliver til under Arena-paraplyen. Serier og kollektioner er koordineret, men rækken af skandinaviske stjernedesignere sikrer samtidig en varieret og udtryksfuld forskellighed i designet.

 

Tradition med twist af noget nyt

Arena smykker

Arena smykker bliver på denne måde til i et kreativt forum, hvor klassiske smykkefremstilling møder nutiden i f.eks. den charmerende lille skateboard-halskæde og det smukke damesmykke, der forestiller to hjerter gennemboret af en pil – holdt i en bevidst naiv og grovskåret pladeteknik, der leger med det klassiske motiv. Således er Arena CPH et mødested for tradition og fornyelse, og de unikke designkollektioner illustrerer meget godt, hvad det er Arena smykker vil. De er nemlig både klassisk formfuldendte og alligevel med et twist af noget nyt, noget man ikke har set før. Det er nemlig den hemmelige X-faktor, der bringer smykkehåndværket op i nutiden, til 2007 og giver køberen lyst til at adskille sig fra mængden, samtidig med at man bevarer en fod på jorden! 

I et forum af såvel moderne street-attitude som mere velkendte gevandter opstår og blomstrer Arena smykkerne. De sælges over hele verden hos forhandlere med en høj profil. Med deres særlige nordisk-moderne præg er Arena smykker da også et oplagt bud, når skandinaviske toner skal lyde i den store, internationale smykkebranche. Her er det bare beundringsværdigt, at Arena CPH har modet til at gå nye veje og kombinere street med klassiske nuancer. I Danmark forhandles Arena smykker bl.a. fra Lousiana, Bruuns Bazaar, Storm og Illum’s Bolighus. Derudover sælges smykkerne i Nordamerika, Australien og Sydafrika. Samt selvfølgelig i det meste af Skandinavien, hvor Arena CPH falder fuldstændig i hak – det er råt, klassisk og nordisk på en og samme gang. 


 

 


 

Smykker:

Mærker:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

Se også:
Arena Homepage

Nærm.adresse:

Arena Jewellery Grønnegade 41b 1107 København K

Her kan du købe:

Illums BolighusAmagertorv 10 DK-1160 København K

Bruuns Bazaar Kronprinsensgade 8 1114 København K