Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Design smykker

Et smykke er en pyntegenstand, som kan bruges alle steder på kroppen. Karakteriserende for et design smykke er ekstravagance, eksklusiv formgivning og gode materialer.

Et design smykke er noget helt specielt og ligger som oftest i den dyre ende af prisskalaen. Før i tiden var designer smykker forbeholdt overklassen, men i et velfærdssamfund som Danmark kan middelklassen også forkæle sig selv med et luksuriøst design smykke. Bland verdens mest kendte og eksklusive smykkehuse er Bvlgari, Cartier, Chopard, Tiffany & Co. og såmænd også danske Georg Jensen.

designer smykker

Smykker til millioner

Smykker kan laves i alverdens materialer, men de mest brugte er dog ædelmetaller som guld, sølv og platin pyntet med ædelsten eller perler. Der bliver dog eksperimenteret med alt fra glas til plastik. For eksempel har den danske Haute Couture smykkedesigner Sarah Voigt sat sin kærlighed til akryl, og det har vist sig at være et kæmpe hit. I sin tid lavede Coco Chanel en række populære designer smykker med falske perler, similisten og guld. Den mest eftertragtede smykkegenstand er dog diamanten – pigens bedste ven.

Blandt verdens dyreste design smykker er et par diamantøreringe på 60.1 karat fra Harry Winston til 8,5 millioner dollars (Cirka 50 millioner kroner), et diamant halskædevedhæng på 41,4 karat fra Tiffany & Co. til 2,5 millioner dollars (Cirka 15 millioner kroner) og en broche fra Cartier, der er udformet som en Panter. Til brochen er brugt 868 brillanter, 102 safirer og en 65,9 karat safir til den nette sum af 1,1 million dollars (cirka 6 millioner kroner)Hvis man er på jagt efter design smykker og gerne vil have et stort udvalg at vælge imellem, kan det betale sig at besøge følgende gader: Fifth Avenue i New York, Rodeo Drive i Los Angeles, Bond Street i London eller Rue de la Paix i Paris 


 

 


 

Smykker:

Mærker:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600