Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Dyrberg/Kern

Med det slagfærdige motto ”Hey, you look like a million” slår Dyrberg/Kern tydeligt deres stil an: Her er smarte og moderigtige smykker til enhver pengepung, og du er sikker på at vække opsigt, hvis du vælger at klæde dig i Dyrberg/Kern-design.

Firmaet blev etableret i Danmark i 1985, og i dag er Dyberg/Kern mest kendt for sine ringe, kæder, hårspænder, armbånd og vedhæng i konkurrencedygtige materialer. Men huset skaber også tasker og solbriller blandt meget andet, og salget sker i både Danmark og internationalt.

smykker

Grunden til, at Dyrberg/Kern kan holde et relativt lavt prisniveau trods de prangende smykker, skyldes, at de skaber såkaldt bijouteri. Det betyder blandt andet, at Dyrberg/Kern smykker ser ægte ud, men alligevel ikke er skabt i ædle metaller. Ofte er de støbt i en messingsubstans og herefter forsølvet med for eksempel sterling. Mange er smykkerne er dog også forgyldt med 14 eller 18 karat guld.De fleste accessories fra Dyberg/Kern kan kombineres på utallige måder, og det gør designet meget fleksibelt for både piger og kvinder i alle aldre.

Det er de to designere Gitte Dyrberg og Henning Kern, der står bag designet, og de lader sig konstant inspirere af det aktuelle modebillede, men med et skandinavisk touch. Det betyder, at der kommer en ny, spændende kollektion på gaden hvert halve år. 


 

 


 

Smykker:

Mærker:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600