Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Pandora smykker

De mange muligheders smykke. Sådan beskrives Pandora smykker selv af firmaet bag de unikke og personlige smykker. Stil og smag er i højsædet, når man køber et af de mange funklende smykker, og der er rig mulighed for at udtrykke sit helt eget valg.

Man køber et såkaldt grundsmykke, som man monterer figurer eller led på. Dog med hjælp af den lokale guldsmed! Alt er holdt i sterlingsølv, og man kan selv vælge om detaljerne skal være i 14 karat guld, eller om hele smykket simpelthen skal være i 14 karat guld! Der er altså en oplagt chance for at finde sit eget ”smykke-niveau” med Pandora smykker, et smykke der kan vække minder om et ganske uforglemmeligt øjeblik, en ferie eller en særlig epokegørende periode i din eller din kærestes liv.

 

Opbygningen af Pandora smykker

Pandora smykker

Principperne for opbygningen af Pandora smykker er helt enkel. Såvel figurer som kæde har tre små gevind, hvilket gør det muligt at dreje figurerne af og variere sit smykke alt efter humør, lejlighed, beklædning og så videre. Hvis man ønsker at udskifte smykkets symbolik, kan man altså bare investere i en ny figur – det er smart!

Og så er der prisen. Pandora smykker er nemlig til at komme i nærheden af. Grundsmykket koster inklusive gevind ca. kr. 150,- og herefter skal du blot have fat i en af de elegante figurer, der koster fra kr. 120,-. Det gør Pandora til et attraktivt smykke for dem, der elsker et stilfuldt, personligt og dog ekslusivt udtryk.I dag beskæftiger Pandora Jewelry A/S 27 medarbejdere i Danmark. Inspirationen hentes fra mange forskellige steder i verden, og kan efterfølgende ses hos guldsmeden, hvor nye såvel som klassiske Pandora smykker kan ses. Til dem, der holder af symboler for det der er vigtigt i livet, er Pandora et oplagt valg. Prisen er god, udtrykket er lige efter ens egen smag - men aldrig lavere standard end Pandoras egen. Og den er ikke så lav! 


 

 


 

Smykker:

Mærker:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

Nærm.adresse:
PANDORA Jewelry A/S
Egegårdsvej 59-61
DK-2610 Rødovre

  

Her kan du købe:

Plaza Ure & Smykker
Kgs. Nytorv 13
1095 Kbh K

Perlen
Vimmelskaftet 42
1161 Kbh K