Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Piercing smykker

En forholdsvis ny trend inden for smykker er piercing smykker. Der er mange muligheder for at blive piercet, f.eks. i navlen, i tungen, i øjenbrynet mv., og piercing smykket skal naturligvis passe til dets placering.

Den mest almindelige form for piercing smykker er en ring, ofte i sølv, som har en lille kugle i samme materiale påsat. Disse ringe fås i alle størrelser og prisleje, og i både sølv, guld og andre materialer. De kan sidde alle steder, og det er ikke ualmindeligt at have flere ringe siddende ved siden af hinanden.

piercing smykke

Navlepiercing særlig populær

Det er især populært blandt unge piger at få lavet en navlepiercing. Her er det almindeligt at få isat en såkaldt navlestav, som f.eks. er en lille sølvstav med en sølvkugle i toppen og en farvet sten eller en figur i bunden. Det kunne være en måne, en delfin, et hjerte eller en stjerne. Der er også andre modeller, der er ens i begge ender af staven, eller hvor staven er bøjet en smule eller er farvet. En anden variation er en stav med vedhæng, f.eks. en lille dråbe, et hjerte eller lignende. Mere rå og kantede smykker fås naturligvis også.

Piercing smykker fås både i små størrelser med diskret design og i store og mere prangende størrelser. Der er ikke grænser for designernes fantasi, og det er også visse steder muligt selv at designe sine egne piercing smykker.Hvis man ikke har mod på at få en rigtig piercing, er der mulighed for at købe imiterede piercing smykker, som tilnærmelsesvis ligner de ægte.

Ved køb af piercing smykker er det en god idé at være opmærksom på smykkets ægthed, da der ellers er risiko for udvikling af allergi.

Du kan læse mere om piercing og sundhed her 


 

 


 

Smykker:

Mærker:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600