Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Plaza smykker

Om du er til klassisk, trendy, maskuline eller feminine smykker, så har Plaza smykker som regel, hvad du har brug for.

Kendetegnende for Plaza smykker er det store udvalg. Der findes ikke et modehus for smykker i Danmark, der har et større og mere varieret udvalg end Plaza smykker.

Plaza smykker fås både til mænd og kvinder. Mandekollektionen er rå og kombinerer stål med læder. Armlænker, Dogtags og halskæder udgør de stilrene herresmykker fra Plaza

Mange stilarter

Til kvinderne findes der et væld af stilarter. Om du er til minimalistisk smykker eller smykker med masser af pynt, så har Plaza det. Plaza tilbyder smykker fra blandt andet Esprit og Millé Copenhagen. Hver kollektion har sit udtryk: ekstravagante diamanter, klassiske kulturperler, legesyge, farvede sten, ungdommelige, emaljerede blomster, eller robuste hvidguldslænker - her er smykker for enhver smag. Plaza smykker har også til enhver pengepung. Om du vil betale 70.000 kroner for en diamantbesat armlænke eller 500 kroner for en tidløs ring i sølv.Det er Plaza smykker, der står bag succesen Spinning Jewelry, en kollektion af fingerringe med forskellige designs: sten, perler og figurer – og meningen er, at man sætter flere af ringende sammen på samme finger, og på den måde kreere et individuelt og personligt look. Plaza smykker er også gået ind i kampen mod brystkræft og har fået designet kollektion af stilfulde og tidløse armlænker.

Siden 2005 har Plaza solgt et smykke under navnet Pink Luck for Life og salget af smykket bidrager til indsamlingen af penge til forskningen af brystkræft. Armlænkerne ser umiddelbart enkle ud, men bag det enkle ydre gemmer der sig gennemtænkt smykke design: Armbåndet låse består af en løkke og en sløjfe og symboliserer den raske, der holder fast i den syge.

Foruden smykker kan man også købe ure i Plaza’s butikker og tilbyder Plaza blandt andet et ur fra det eftertragtede og ekstravante modehus Versace. ”Precious Items” hedder kollektionen fra det italienske luksusmærke. 


 

 


 

Smykker:

Mærker:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

 

----------------
Her kan du købe:
Plaza Magasin
Kgs. Nytorv 13
1050 København K
--------------------