Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Smykker

Der finder en omfattende handel med smykker sted på nettet. Små smykkedesignere har via nettet fået mulighed for at præsentere sig selv for et større publikum, og i dag er der ikke grænser for, hvor kreative, smukke, dyre eller specielle smykker, man kan finde.

Går man efter dyre smykker i f.eks. guld, sølv og med ædelstene, bør man dog kigge sig godt for. Køber man smykker via udenlandske webshops, er der risiko for at blive skuffet, da man har svært ved at tjekke varen før levering.

smykker

Er det ægte ædelmetal?

Ædelmetaller er udstyret med et symbol, der angiver ægtheden af metallet.

Når guld benyttes til smykker angives dets renhed i karat. Rent guld er angivet til 24 karat, men til smykker benyttes ofte 22 karat, 18 karat eller 14 karat guld. Jo lavere karat, desto højere er indholdet af sølv eller kobber i legeringen.

En større mængde af sølv, palladium eller nikkel giver hvidguld, en større mængde af kobber giver rødguld.

Platin rangeres fra 900 (90 procent rent) til 950 (95 % rent). Sølv brugt i smykker er som regel sterling sølv - det vil sige 92.5% sølv.Køb af smykker uden for Danmark

Køber man smykker på en webshop uden for Danmark, skal man være meget opmærksom på, at varen er ægte. Har webshoppen for eksempel tydelige kontaktoplysninger? Ydermere skal man være opmærksom på, at der gælder særlige regler for køb af varer uden for Danmark.

Du kan læse mere om reglerne på Supergavers guide til køb af vare uden for Danmark. 


 

 


 

Smykker:

Mærker:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600