Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Sølvsmykker

Sølvsmykker fremstilles som regel i sterling sølv 925, som er en legering indeholdende 92,5 % rent sølv og 7,5 % andre metaller, oftest kobber.

På markedet for sølvsmykker findes der adskillige forskellige mærker. Et af dem er Othmar, en dansk smykkeproducent. Her produceres de klassiske smykker med et nutidigt look, mens de romantiske smykker tilsættes et råt pift samt stærke farver.

sølvsmykker

Smykker på internettet

Georg Jensen er en anden og meget kendt producent af sølvsmykker, som ligger i den dyre ende af prisklassen. Her er det muligt at vælge mellem klassiske sølvsmykker og mere moderne, stilistiske designs.

Sølvsmykker fås i utallige udformninger, og det gælder både halskæder, armbånd, fingerringe, øreringe, brocher osv. Der er ingen grænser for designernes opfindsomhed, og det er derfor altid muligt at finde et smykke, der passer til den, der skal bære det.

Internettet giver rig mulighed for køb af sølvsmykker. Der eksisterer mange onlinebutikker, der forhandler sølvsmykker. En del af dem er mindre forretninger, der laver hjemmelavede smykker, og det er på denne måde muligt at få et helt unikt smykke.Der er masser af muligheder for at finde smukke sølvsmykker, både i den romantiske, den klassiske, den trendy stil og bohémestilen. Med mange forskellige designs og forhandlere er det samtidig også muligt at finde sølvsmykker i den priskategori, man ønsker, det være sig fra under hundrede kr. op til mange tusinde kr.

Ved køb af sølvsmykker er det en god idé at sikre sig, smykket er nikkelfrit, da en del er overfølsomme over for nikkel. Sølvsmykker er en oplagt gaveidé, hvad enten det er til kæreste, konen, manden eller barnet. 


 

 


 

Smykker:

Mærker:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600