Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Gucci solbriller – modebriller med karakter

Gucci solbriller er en luksus accessory med høj signalværdi. Brillerne er nogle af de mest eftertragtede fordi Gucci designerne er eksperter i at ramme tidens trends. Hver sæson udkommer der en helt ny linje af Gucci solbriller, som følger de nyeste trends.

Kendetegnende for Gucci solbriller er, at de ofte er oversize i forhold til mange andre solbrille brands. Der er ikke nogle smalle modeller i Gucci solbrille sortimentet.

Skal du bruge et par nye solbriller og påtænker at ønske dig dem i gave, kan du slå op i et modemagasin (enten på nettet eller i fysiske magasiner) i forårs og sommer sæsonen. Her finder du masser af inspiration til solbrille-moden.

>> Gucci solbriller kan købes her

Populære briller

De solbriller, der bliver vist i modemagasiner bliver normalt revet væk fra butikkerne ret hurtigt først på sæsonen, og hvis man ikke er en af de hurtige, må man vente til at solbrillen kommer på lager igen. Du kan dog ikke altid regne med at en model, der bliver vist i et internationalt modemagasin forhandles herhjemme.

Tag ned forbi forhandleren (mange af de store, danske optiker-kæder forhandler Gucci solbriller) og prøv modellen, så du er sikker på, at den komplimenterer dit ansigt. Hvis du allerede ved hvilke modeller, der passer til dig, er du fri for at skulle ud af døren, men kan surfe på nettet efter den rigtige brillemodel. Når du skriver Gucci solbriller på ønskesedlen, så husk at skrive hvilken model du ønsker dig. Spørg forhandleren eller noter dig nummeret fra Guccis hjemmeside.

>> Gucci solbriller kan købes herHold øje med kopier

Har du forelsket dig i en Gucci solbrille fra en tidligere sæson, kan du være heldig at den stadig forhandles i butikkerne og på nettet.

Prisen på en Gucci solbrille svinger. Du betaler for, at der står Gucci på brillerne, så prisen er i den højere ende for solbriller. Ældre udgåede modeller forhandles ofte til en lidt billigere penge, men vær opmærksom på kopier, Gucci solbriller bliver nemlig kopieret i stor stil.

>> Gucci solbriller kan købes her
 

 


 

Solbriller:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600