Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Oakley solbriller

Leder du efter en gave til en sporty mand eller kvinde, så kan Oakley solbriller være det, du skal købe. Oakley solbriller er nemlig den helt rigtige gave til sportsmennesket.

Oakley solbriller har glas med mange forskellige teknologier, som på forskellig vis beskytter øjnene for solens kraftige stråler. For specielt sportsfolk er det vigtigt at kunne fokusere, og skærer solen i øjnene kan det have store konsekvenser for deres præstation. Mange sportsfolk vælger en Oakley solbrille netop fordi den er designet til at blive siddende i kampens hede og samtidig giver en fantastisk beskyttelse.

>> De originale Oakley solbriller kan købes her

Briller til alle sportsgrene

Firmaet Oakley startede ud med at lave briller til professionelle MX racing-kørere. En beskidt motocross sport, hvor brillerne beskytter mod jord i øjnene. Oakley kom med en goggle-model, som var kurvet hele vejen rundt om ansigtet, så MX-kørerne havde frit udsyn. Herefter begyndte firmaet at gå i gang med at udvikle en solbrille, der kunne bruges til alle mulige andre sportsgrene, som cykling, skisport og sejlsport, og i dag har Oakley mange hundrede forskellige slags solbriller til både mænd og kvinder og i kategorier som Sports solbriller, Active solbriller og Lifestyle solbriller.

>> De originale Oakley solbriller kan købes her

En Oakley solbrille koster fra omkring 1000 kroner for de billigste sportsbriller, men du skal nok regne med at give et par 100 kroner mere for en ordentlig model. Lifestyle solbrillerne dog er lidt billigere. Er du på jagt efter et par skibriller i gave, så har Oakley goggles fra ca. 500 kroner og opefter.Høj kvalitet

Oakley solbriller forhandles hos visse optiker-kæder, special-forretninger, der handler med ski eller motocross-udstyr, visse sportsforretninger og i webshops på nettet. Vær i øvrigt opmærksom på, at der findes mange kopier af Oakley solbriller, og en god indikator på, at det er et uægte par, er hvis prisen er for lav.

>> De originale Oakley solbriller kan købes her
 

 


 

Solbriller:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600