Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Tom Ford Solbriller

Tom Ford solbriller er chikke og yderst trendy. De sofistikerede Tom Ford solbriller fås både til kvinder og mænd.
Der er et meget lille udvalg at vælge imellem (der kommer et par nye i sortimentet hvert år), og derfor er de forskellige modeller meget nemme at genkende og fashionable unge kan hurtigt spotte, at det er en Tom Ford solbrille du har på.

>> Originale Tom Ford solbriller kan købes her

Oversize briller

Kendetegnende for Tom Fords solbriller er, at de typisk er meget oversize i størrelsen. De skygger et godt stykke ned af kinderne og bør derfor ikke være en solbrille, som du bruger, når der skal slikkes sol. Derfor ser man også mest Tom Ford solbriller i bybilledet – på shoppeturen, cafe-hygge med venner og veninderne eller til og fra arbejde. Tom Ford solbriller har desuden også farveovergang i glasset, som toner fra mørk til lys. Der er dog visse modeller, som er uden overgang.

Tom Ford solbriller er alle opkaldt efter drenge- og pigenavne. Både Tom Ford solbriller til mænd og til kvinder har traditionelle franske, italienske, svenske og britiske navne. Derfor er det ret nemt at skrive Tom Ford solbriller på ønskelisten – du noterer dig blot modelnavnet, så er det nemt for gavegiveren at finde frem til den brille du ønsker dig.

>> Originale Tom Ford solbriller kan købes herVær opmærksom på kopier

Tom Ford solbriller er i de seneste år blevet meget populære og er blevet spottet på de fleste Hollywood kendisser. Derfor er der også begyndt at dukke kopier op på markedet. Vær opmærksom på, når du køber Tom Ford solbriller, at det er en autoriseret forhandler, så du er sikker på, at få en ægte vare. En Tom Ford solbrille ligger i den dyre ende af skalaen for solbriller, så du skal afsætte et godt beløb på gavebudgettet. Tom Ford solbriller forhandles hos mange af de større optiker-kæder, som blandt andet Nyt Syn, samt i mange webshops.

>> Originale Tom Ford solbriller kan købes her
 

 


 

Solbriller:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600