Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Wayfarer solbriller

Wayfarer solbriller er kendt og elsket af mange. Den populære Ray Ban Wayfarer model kom på gaden i 1952 og har lige siden lanceringen været en populær model. Raymond Stegema designede de, for datiden, meget anderledes Wayfarer solbriller. Allerede i 1950’erne og 60’erne var solbrillerne meget populære, og idoler som Ray Orbison, John F. Kennedy og Andy Warhol var blandt de første fans af Ray Ban Wayfarer solbrillerne.

>> De originale Wayfarer briller kan købes her

Designet ændret

I 70’erne røg brillerne ud af modebilledet, men kun i en periode. I 1980’erne kom nemlig den næste bølge, hvor Ray Ban Wayfarer solbriller igen blev in. En stor del af æren skal skuespilleren Tom Cruise have. Hvem husker ikke hans frække blik henover de ikoniske Wayfarer solbriller på filmplakaten til Risky Business? Siden fulgte nogle af tidens største stjerner som Madonna, Michael Jackson og Don Johnson.

Populariteten dalede igen i 1990’erne – brillerne var yt og et levn fra 1980’erne. I slutningen af 00’erne begyndte populariteten af Ray Ban Wayfarer solbrillerne at ulme igen. Denne gang var det fashionable unge piger, der fandt vintage Wayfarer solbriller frem, og det blev straks et modehit på de glitrede sider i Vogue og Elle. Lige pludselig skulle alle have de gamle Wayfarer solbriller, og det fik Ray Ban til at relancere den originale solbrille, som i dag fås i flere hundrede farver, og der er da også en lille forskel på brillerne fra 1950’erne og de nyeste Wayfarer solbriller.

>> De originale Wayfarer briller kan købes herMange kopier

Der findes et hav af Ray Ban Wayfarer kopier og mange modehuse har også ladet sig inspirere af den populære brille, eksempelvis Marc Jacobs, Chanel, Alexander Wang og Hugo Boss.

Når du køber Ray Ban Wayfarer solbriller til gave, skal du være opmærksom på, hvad der er original og hvad der er et kopi-produkt. Indikatoren for om Wayfarer solbriller er ægte eller ej er ofte prisen, og et par Ray Ban Wayfarer koster fra ca. 1000 kr. og opefter. Læs mere om Ray Ban solbriller her på hjemmesiden.

>> De originale Wayfarer briller kan købes her
 

 


 

Solbriller:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600