Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser
S

Alfi – om lidt er kaffen klar

Du kender sikkert den kuglerunde kaffe- og tekande Kugel fra Alfi - en moderne klassiker, som findes i mange danske hjem og i utallige kaffestuer på danske og udenlandske virksomheder.

Netop denne Alfi termokande er designet af den danske designer Ole Palsy og har i flere årtier været Alfis bedst sælgende termokande, som har modtaget et hav af ærespriser for design og kvalitet. Den kendte Alfi termokande fås i et væld af forskellige farver og materialer og til en pris, hvor alle kan være med.

>> Alfi termonkander kan købes her

Bredt design

Men Ole Palsbys designkande er ikke den eneste termokande, som Alfi producerer. Virksomheden har specialiseret sig i termokander og en Alfi termokande kommer i mange forskellige former, farver, materialer og prisklasser.

Den verdensberømte designer Rob Lovegrove har også bidraget med en Alfi termokande med navnet Basic. Kanden minder umiddelbart en smule om Ole Palsbys klassiker i form og farveudvalg, men har dog sin egen identitet med den mere trekantede form. Et bud på en gave til en person, som går højt op i at have det ’rigtige’ design i hjemmet.

>> Alfi termonkander kan købes her

En anden kendt Alfi termokande, som primært bliver fundet frem til festlige lejligheder og som også er en del dyrere end Kugel og Basic kanderne, er den elegante Alfi Juwel termokande fra 1918. Det enkle og majestætiske design er aldrig gået af mode og med moderne termo-teknologi er det absolut en termokande, der passer ind i et moderne hjem.Speciel termoeffekt

Kendetegnende for en Alfi termokande er det specielle vakuum lukkesystem og den special-udviklede termoeffekt, der med tyskernes vanlige perfektionisme er udført, så kaffen holdes frisk og varm eller vandet koldt. Alfi går ikke på kompromis med kvaliteten, og derfor har en Alfi termokande fem års garanti.
Så gavemodtageren kan med en Alfi termokande under gavepapiret regne med en holdbar gave, med en stærk designidentitet.

>> Alfi termonkander kan købes her
 

Køkkengrej:

Mærkegrej:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600