Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Georg Jensen Damask

Med Georg Jensen Damask får du den ypperste kvalitet inden for boligtekstiler.

At give en gave fra det danske kvalitetsmærke vil vække stor begejstring hos modtageren og Georg Jensen Damask er en gave, der altid vil blive fundet frem til specielle og mindeværdige lejligheder.

Materialerne er af den bedste kvalitet og spænder over den eftertragtede satinvævede ægyptiske bomuld, den holdbare lærredsvævede, langfibret bomuld til kraftige blandinger af hør og bomuld eller blød, strikket merinould.

>> Georg Jensen Damask forhandles her

Specialsyet design

Faktisk er folkene bag Georg Jensen Damask så kræsne med, hvad de vælger ud, at kun 3-5% af verdens samlede uldproduktion er god nok til firmaets produkter.

Kollektionen fra Georg Jensen Damask strækker sig over alle typer tekstiler, som du har brug for i dit hjem. Fra de glatteste, tætvævede bomuldsduge, bordløbere og servietter, over bløde, tykke håndklæder og florlet sengelinned til kraftige, brugbare viskestykker og fine pyntepuder til sofaen. Og har forretningen ikke lige det, du skal bruge, kan Georg Jensen Damask også tilbyde specialsyede designs efter dit ønske.

>> Georg Jensen Damask forhandles her

Som noget helt nyt lancerede Georg Jensen Damask en linje af lamper i smukke og enkle designs for få år siden. Så selv om Georg Jensen Damask er en ældre virksomhed, bliver der altid tænkt nyt og fremadrettet og spændende nye områder indenfor boligindretning bliver udforsket.Dette kan også ses på udvalget af designere, som har kreeret mønstre og designs for Georg Jensens Damask. I sortimentet finder man mønstre skabt af klassiske designere som Arne Jacobsen og Bent Georg Jensen, som begge står bag tidløse mønstre, mens moderne formgivere som møbeldesigneren Cecilie Manz, guldsmeden Charlotte Lynggaard og multikunstneren Shane Brox har skabt nye og spændende mønsterklassikere til Georg Jensens Damask.

Priserne på tekstilerne fra Georg Jensens Damask afspejler den høje kvalitet, og derfor skal du regne med, at de lækre tekstiler ligger i den dyre ende af skalaen. Til gengæld giver du en gave for livet.

>> Georg Jensen Damask forhandles her

  

 

Stuen:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600