Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Hay puder – trendy styling til Sofaen

De enkle og minimalistiske Hay puder har på ganske få år vundet de danske bolighjerter. Kendetegnende for Hay puder er enkelhed og gode, holdbare materialer.

De første Hay puder, som blev lanceret af det moderne jyske møbelhus var May Cushion, som straks blev kendt i hele landet, fordi Go’ Morgen Danmark på Tv2 brugte puderne i sofaen i deres tv-studie. De kendte Hay puder er udført i 100 % lækkert uld med tydelige, hvide stiklinger i cirkulære mønstre. May puderne fås i et væld af størrelser og farver – primært i støvede toner.

>> Køb Hay puder her

Fra May til Dot

Efterfølgeren til May puden var Dot – en rektangulær uldpude med en kæmpe knap midt på ’maven’. Dot puder fås i mange farver og knappen på midten har en kontrastfarve, så den bliver ekstra synlig. En meget charmerende pude, som hurtigt blev et hit og derfor blev Hay puderne Dot hurtigt produceret i andre former og farver.

Dots sortimentet tæller i dag foruden den rektangulære uldpude også en udgave i melange kulører, en kvadratisk pude med afrundede kanter og en rund pyntepude - alle i samme farveskala og med den samme store kontrast knap på midten.

>> Køb Hay puder herEn nyere pude med samme navn er også blevet introduceret – en serie af Hay puder med to mindre kontrast farvede knapper på midten, men i samme farvekatalog og rektangulære form, som den oprindelige Dot pude. Den nye pude er en prisklasse dyrere end både de oprindelig Dot puder og de førnævnte May puder.

Det er som om at alt, hvad Hay lancerer, bliver et hit blandt de krævende, danske forbrugere, og Hay puder er ikke nogen undtagelse. Hay puder vækker genkendelse og vil være en glimrende gave til en designelsker eller til en person, som har behov for at få noget smart at pynte sofaen med.

>> Køb Hay puder her 

 

Stuen:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600