Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Hay tæpper og Hay sengetæpper

Det danske møbelfirma Hay laver et væld af moderne tæpper. Et typisk Hay tæppe er skabt på en nytænkende og anderledes måde end mange tæpper, man ser på markedet. Med et Hay tæppe i stuen sender man et klart signal om, at være med på den nyeste bolig-mode.
Det mest kendte Hay tæppe er Pinocchio, der med et væld af farvede uldkugler er kendt fra blandt andet Tv2 Go’ Morgen Danmark studiet, hvor tæppet en overgang blev brugt som rekvisit.

>> Køb Hay tæpper her

Tæppet fås efterhånden i flere moderne farvekombinationer og i to gode størrelser. Det dejlige Pinocchio Hay tæppe er et af firmaets mest berømte produkter, som mange danskere kender af udseende. Dette Hay tæppe er en utrolig flot gave – vær dog opmærksom på at prisen er i den lidt tungere ende af skalaen, så du skal afsætte et par tusinde kroner på gavebudgettet.

Sengetæpper

Er du på udkig efter et lidt billigere Hay tæppe, er et Hay sengetæppe måske en bedre gaveidé.
Et Hay sengetæppe kan bruges både som dét tæppet er tiltænkt, nemlig til sengen, men i mange hjem bruges et Hay sengetæppe også som pynte. og hyggetæppe i sofaen.  Det specielle ved et Hay sengetæppe er, at det er quiltet.

>> Se udvalg af Hay tæpper herHay sengetæppet Mega Dots er kendt fra mange boligmagasiner og boliginspirationsprogrammer på tv, og det er også et sengetæppe, der er svært ikke at falde for. De store prikker og den tykke, bløde bomuldskvalitet er lækkert i sig selv, men det som gør dette Hay sengetæppe populært, er de skønne farvekombinationer, som sætter kulør på soveværelset.

Et kedeligt soveværelse kan skifte fuldstændig identitet, blot ved at lægge dette Hay sengetæppe på sengen.
Hay tæpper og Hay sengetæpper forhandles i flere boligindretningsbutikker, i Hays egne flagskibsbutikker samt på nettet

>> Køb Hay tæpper her 

 

Stuen:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600