Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Herstal lamper

Det hele startede som en lille forretning. Herstal var oprindelig en butik, der solgte halogenbelysning. Men i dag er det den imponerende historie om smart design – og en familie-virksomhed, der ikke blot er kendt i Danmark. Herstal lamper er nemlig tilgængelige i flere lande. I såvel Tyskland og Benelux som i hele Skandinavien kan man således få de karakteristiske og smagfulde lamper i mange forskellige variationer og design.

Skandinavisk indretningsstil

Herstal lamper er inspireret af den typiske, skandinaviske indretningsstil. Materialerne er for det meste lette og enkle. Sortimentet er både dybt og bredt, og Herstal lamper bliver hele tiden videreudviklet og optimeret. Siden 2002 har Herstal udvidet, så der nu produceres decideret brugskunst.

Af sådanne artikler kan blandt andet nævnes en række smarte opbevaringsholdere til vin, køkkenrulle og meget andet. Der er også masser af køkkenartikler med smart design. Endelige er der de små stager til fyrfadslys. Fremstillet i blankt stål fremstår disse meget elegante og klædelige i den stilige, danske stueindretning.

Som en fin detalje kan man anskaffe sig en ny skærm til sin Herstal lampe – for lamperne er altid ved at blive optimeret. På den måde kan man holde sig a jour med de nyeste trends. Ligesom Herstal selv gør det.Virksomheden Herstal har i dag 50 medarbejdere. Siden grundlæggelsen i 1988 er foretagendet vokset langt udover, hvad de to entusiastiske iværksættere dengang kunne forestille sig. Men det er en vigtig del af Herstals filosofi, at produkterne skal undergå en kontinuerlig udvikling. Derfor er løbet langt fra kørt endnu, og Herstal lamper er belysning i forandring.

I Danmark skal man gå i et bolighuse, i specialforretninger eller i stormagasin for at finde en Herstal lampe. Det samme gælder virksomhedens brugskunst. Den findes i de fleste seriøse forhandlere og sådanne artikler. 

 

Stuen:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600