Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Holmegaard lamper

Holmegaard lamper er et meget vidt begreb. Virksomheden fremstiller nemlig mange, mange forskellige modeller og serier af lamper. Nogle er komplekse, andre enkle i formsproget. Til fælles har de dog en leg med lys og glas. Sådan er det også med de mennesker, der designer en Holmegaard lampe. Nogle er gamle kendinge, andre unge og fremadstormende talenter. Men deres begejstring og fascination af lampen som brugsgenstand og som objekt har de til fælles.

Navne som Piet Hein, Verner Panton går hånd i hånd med Peter Svarrer og Mads Odgård. Og det er bestemt ikke dem alle. Holmegaard lamper bliver designet af mange forskellige kunstnere, der typisk har hver deres unikke lampe i Holmegaard kollektionen.

Sublim teknisk viden

Andre fællesnævnere kunne være den sublime, tekniske viden i produktionen af Holmegaard lamper. Holmegaard har en lang og stolt tradition i forhold til fremstilling af glasprodukter. Virksomheden ynder at kombinere de gamle traditioner for fremstilling af glas med nyt design og helt moderne belysningsfunktioner.

Når man køber en Holmegaard lampe får man både et stykke brugskunst og en unik kvalitetsbelysning.
Holmegaard blev oprindelig startet som et par små glashytter i en tørvemose. 175 år senere er Holmegaard en stor og moderne koncern. Men det var først i løbet af 1900-tallet, af virksomheden introducerede kunstnere som designere af deres produkter. På denne måde kom Holmegaard lamper hurtigt til at adskille sig fra andre fabrikanter af belysning.Traditionen er lang og stolt. I 1823 startede Holmegaard med Lensgreve Christian Danneskiold-Samsøe som grundlægger. I dag er virksomheden blandt verdens førende indenfor design og produktion af unik og personlig belysning.

Lamperne er temmelig kostbare, men det er mærkevarer, og de giver hjemmet den helt rigtige iscenesættelse. En Holmegaard lampe kan give boligen noget helt nyt – selvom den ikke er gratis! 

 

Stuen:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

 

Adresse:
Holmegaard A/S
Glasværksvej 54
4684 Holmegaard
--------------------