Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Holmegaard vaser / vase

Den traditionsbundne og stolte virksomhed Holmegaard fremstiller blandt meget andet vaser. De fleste af disse Holmegaard vaser er fremstillet i glas, hvilket giver dem en gennemsigtig og svævende, let kvalitet. Når Holmegaard vaser skal blive til går man til nogle af de mest anerkendte og talentfulde designere. Således har f.eks. Lin Utzon skabt adskillige serier for Holmegaard. Hendes version af en Holmegaard vase er netop gennemsigtig og utrolig let, næsten svævende i rummet.

>> Holmegaard vaser kan købes her

Klassiske og solide mærkevarer

Holmegaard vaser

Holmegaard vaser tager egentlig sit afsæt i historien om Holmegaard. Den næsten 150 år gamle virksomhed startede i 1823, da Holmegaard Mose lagde jord til de første glasfabrikationer. I begyndelsen var der naturligvis tale om en yderst begrænset produktion, men med tiden blev det koncept udviklet, der i dag har gjort bl.a. Holmegaard vaser berømte. I det hele taget er en Holmegaard vase et stykke brugskunst, der henvender sig den forbruger, der elsker klassiske og solide mærkevarer. Udover vaseproduktionen er virksomheden nemlig kendt for en lang række af stilige glasserier (bl.a. drikkeglas, fade og skåle). Målgruppen er i reglen det modne og bevidste publikum, der kan kende en Holmegaard vase fra andre tilsvarende mærker.*

>> Holmegaard vaser kan købes herBlandt mange andre spændende tiltag kan nævnes, at Holmegaard vaser bliver designet af kunstnere, som Holmegaard hyrer til opgaverne. På denne måder er en Holmegaard vase en perfekt blanding af kunst og brugsgenstand – man kan både nyde den med en smuk buket blomster – men også uden. Den er ikke helt billig, men en Holmegaard vase er til gengæld markant ved sin gennemførte og spændende udformning, sin klassiske såvel som tidssvarende kvalitet – og sit Holmegaard mærke.

>> Holmegaard vaser kan købes her 

 

Stuen:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600