Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Klippan – sofaernes kamæleon

Klippan er en klassisk og elsket sofa fra Ikea – en sofa, der aldrig går af mode og som pryder mange hjem verden over.

Klippan er en to-personers sofa i et tidløst design, som takket været konceptet kan tones helt ned eller peppes fuldstændigt op. Klippan fås nemlig i et væld af farver og mønstre. Sofaens grundfarve er en flødefarvet, hvid nuance og konceptet handler så om, at finde et overtræk, der passer til din stil og dit humør. Falder den råhvide tone ikke i din smag, findes der flere hundrede forskellige overtræk at vælge imellem og kollektionen fornyes år for år, og der laves særlige eksklusive kollektioner, som kun udkommer i et begrænset antal eksemplarer.

Mulighed for forandring

Overtrækket lynes på Klippan sofaens stel og kan nemt tages af og vaskes i vaskemaskinen, eller du kan vælge et nyt betræk, hvis det gamle bliver for slidt eller at sofaen har brug for et nyt pust. Med Klippan kan du skabe stor forandring i hele dit hjem – for meget få penge.

Klippan er en utrolig billig designsofa og vil gøre stor glæde hos et ungt menneske, som vil skabe en hyggekrog i ungdomsværelset eller som netop er ved at flyve fra reden. Eller til en person, som elsker fornyelse og som ofte nyindretter sit hjem. Det er ikke en sofa som sprænger gavebudgettet, men er absolut en af de billigste sofaer på markedet.Det kan også være, at gavemodtageren allerede ejer en Klippan sofa (det er der stor sandsynlighed for, for sofaen er et af Ikeas mest solgte produkter), i det tilfælde kan du blot nøjes med at give et nyt betræk i gave. Betræk til Klippan kan fås i flere forskellige prisniveauer

  

 

Stuen:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600