Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Lene Bjerre – budgetvenlig brugskunst

Uden at overdrive, kan man vist godt sige, at firmaet Lene Bjerre har alt inden for brugskunst, accessories og nips til hjemmet.

Designet fra Lene Bjerre er overvejende romantisk og tiltaler specielt det kvindelige segment, og der fås et hav af herlige dippedutter og dingenoter til at skabe atmosfære og personlighed i hjemmet.

>> Lene Bjerre design kan købes her

Alt til hjemmet

Prislejet på livsstilsprodukterne fra Lene Bjerre er i den billige ende af skalaen, så det er nemt og økonomiske at skifte ud i sine nips fra sæson til sæson. Og du skal da også være opmærksom på, at Lene Bjerre løbende skifter sortiment, så hvis gavemodtageren ønsker sig noget specielt i det nyeste tema, kan det være en god idé at købe gaven med det samme.

En gave fra Lene Bjerre kan erhverves for absolut fornuftige penge. Lene Bjerre har alt til hjemmet mellem himmel og jord, så uanset dit budget, kan du finde en fin ting til værtinden eller til hende, som fortjener en skøn og feminin gave.

>> Lene Bjerre design kan købes her

Du finder gaver indenfor et overflødighedshorn af kategorier: tekstiler, belysning, bad, børneværelset, borddækning, udendørskrukker, mindre møbler, tæpper, gardiner, sengeudstyr og nipsgenstande der strækker sig fra lysestager, fotorammer, puder, vaser, lanterne og pyntefade, til fine æsker, møbelgreb, lagekage spade, fuglebure og kunstige blomster. Alt hvad det kvindelige hjerte begærer.Virksomheden Lene Bjerre Design blev grundlagt helt tilbage i 1975 i Nibe ved Limfjorden, hvor Lene Bjerre selv startede med at folde plisserede lampeskærme og lave tapeter og gavepapir. Virksomheden tog for alvor fart ved et generationsskifte i 2006, og siden er Lene Bjerre Design vokset støt. I dag forhandles de feminine designs i flere lande, og herhjemme kan du finde de populære livsstilsprodukter hos mange brugskunstforretninger og møbelbutikker. Også på nettet kan du finde et stort udvalg af Lene Bjerre produkter, så du kan sidde behageligt i din sofa og bestille gaven fra Lene Bjerre hjem fra en onlineshop.

>> Lene Bjerre design kan købes her 

 

Stuen:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600