Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

lin utzon vaser

Både i udlandet og herhjemme skaber Lin Utzon vaser fascination og begejstring. Den unikke ramme om en smuk blomsterbuket har vakt opsigt, så Lin Utzon i dag er en anerkendt og populær designer. Hendes vaser former en skøn ramme om buketten – og kan oven i købet finde anvendelse som glaskunst i sig selv.

>> Lin Utzons vaser kan købes her

Lin - uddannet kunsthåndværker og tekstildesigner

Lin Utzon vaser

En Lin Utzon vase er da heller ikke en tilfældig vaseproduktion. Designeren, der er uddannet kunsthåndværker og tekstildesigner har arbejdet i alt fra porcelæn (for Royal Copenhagen) til vaser (Holmegaard). Og derudover har hun fremstillet scenografi og teaterkostumer for bl.a. Den Kgl Ballet samt meget andet.

Selv søger Lin Utzon det unikke og originale formsprog. Og helst uden for megen kontrol. Hendes arbejde er spontant, forstået på den måde, at kunstneren ikke altid følger en plan. Hun prøver med andre ord at komme udenom det faktum, at en dygtig håndværker/kunstner kan blive for dygtig. Så hendes arbejde stivner og ender i rutine. Dette er Lin Utzon vaser høj grad modbeviset på. Levende, organiske og dybt personlige fremstår f.eks. hendes blomstervaser nærmest svævende i rummet.

>> Lin Utzons vaser kan købes herSom en anden unik detalje skal det tilføjes, at Lin Utzon vaser ikke er resultatet af årtiers tålmodige udvikling. Faktisk er arbejdet med glas relativt nyt for kunstneren, der finder glasmaterialet en stor udfordring. Lin Utzon har tidligere arbejdet meget i porcelæn, papir og granit. Lin Utzon vaser bærer dog ikke præg af nybegynderfejl overhovedet. Tværtimod er de gennemførte og stilsikre, og de iscenesætter de fleste blomsterbuketter perfekt.

Kunstneren selv mener da også, at blomsten er det vigtige – ikke vasen. Derimod har en glasvase en gennemsigtig kvalitet. Derfor er Lin Utzon vaser holdt i glas – det gør dem lette og stemningsfulde. Spillet mellem vand og glas skal nemlig helst gå op i en højere enhed.

>> Lin Utzons vaser kan købes her 

 

Stuen:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600