Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Muuto – Skandinavisk design med kant

Muuto er et af tidens mest moderne designmærker til boligen. Et nyt navn, som trods få år på bagen vækker genkendelse og respekt blandt designinteresserede.

Det succesfulde makkerpar Kristian Byrge og Peter Bonnén, som står bag Muuto, udvælger med sikker hånd de minimalistiske og stilfulde møbler, der alle er skabt af designere med nordiske rødder. Møblerne fra det danske firma vil være det friske pust i en stue med klassiske Arne Jacobsen-møbler eller skabe prikken over i’et i et moderne nordisk hjem.

>> Muuto design kan købes her

Vundet flere designpriser

Muuto har vundet flere designpriser – blandt andet har Bolig Magasinet af flere omgange præmieret det unge firma med Design Awards i forskellige kategorier.

Muuto er blandt andet kendt for bestsellerter som E27 pendlen, Dots knagerne, 0TO100 reolen og de rå snedker-møbler ’Raw’ designet af Jens Fager. Kollektionen tæller primært spisestuemøbler, lamper og brugskunst.

>> Muuto design kan købes her

Kendetegnende for produkterne fra Muuto er materialer som råt træ, glas og noget så specielt som genanvendte PET-flasker – de plastflasker som normalt indeholder kildevand. Flaskerne bliver tryllet om til en praktisk opbevaringskurv med navnet ’Restore’ – en glimrende gaveidé med en sjov historie bag designet, som giveren kan underholde selskabet med.Farvevalget i Muutos designkollektioner er som oftest enten det nøgne, lyse nordiske træ, hvid, sort eller kraftige klare farver – du finder ingen kedelige, støvede nuancer eller triste, pasteller i Muutos sortiment.

Designet har som oftest et sjovt tvist eller en spændende historie: for eksempel er ’Plugged’-lampen inspireret af en ledningen fra en elguitar sat i (på engelsk: plugged) en forstærker. Eller glas-serien ’Same Same But Different’, der er en serie på tre forskellige drikkeglas, som kan indeholde samme mængde væske og i store træk ligner hinanden, men på samme tid har deres helt egen ”personlighed”.

Muuto kommer af det finske ord muutos, der betyder ’frisk perspektiv’, og møblerne fra Muuto er absolut et frisk pust i ethvert hjem.

>> Muuto design kan købes her

  

 

Stuen:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600