Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Philips babyalarm - ro til mor og far

Med en babyalarm kan du trykt lade junior sove, mens du får styr på huset eller selv kan tage en slapper. Skulle den mindste vågne, kan du få besked ved hjælp af babyalarmen.

Philips har flere forskellige babyalarmer, og firmaet bliver ved med at udtænke nye, smarte metoder, så du kan få den bedste oplevelse med alarmen. Med en Philips babyalarm kan du selv bestemme, hvor avanceret det skal være – om du blot kan nøjes med en analog Philips babyalarm, eller om du har behov for en mere avanceret babyalarm, hvor du ved hjælp af et webcam, kan holde øje med dit barn, mens det sover.

Findes med webcam

En Philips babyalarm vil være en kærkommen gave for de vordende eller nybagte forældre. Med en Philips babyalarm kan forældrene høre, hvis deres barn skulle vågne, uden selv at være i nærheden af barnets seng.

For at starte med den mest avancerede Philips babyalarm, så kan du som gavegiver købe en super moderne babyalarm med webcamera og en transportabel enhed med højtaler og display, som tændes hvis barnet rører på sig eller siger en lyd. Forældrene kan se på skærmen om barnet er vågnet, eller om det blot var et sovegrynt, og er derfor fri for at skulle gå hen til sengen (med fare for at vække barnet).I serien fås også en Philips babyalarm som rækker 330 meter, og som kan måle temperatur i værelset, så barnet ikke bliver for koldt eller varmt, og en ganske enkel analog alarm med mikrofon- og højtalerenhed, er der også i Philips babyalarm serie.

Philips Avent serien har alt elektronisk tilbehør til dit barn. Fra barnet bliver født til det kan gå, laver Philips elektriske produkter, som giver en ekstra håndsrækning til de nye forældre. En Philips babyalarm er også en del af denne serie, som konstant udvides med nye, spændende produkter, der tager nye teknologier i brug.

  

 

Stuen:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600