Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Piet Hein lysestage

Den berømte Piet Hein lysestage er et stykke boligkunst, der aldrig går af mode. Det minimalistiske design og den enkle form sammenholdt med det rå materiale, er en genial kombination, som falder i de fleste danskeres smag og derfor vil være en ’sikker’ løsning til en person, der ikke har nogle gaveønsker.

Den danske Piet Hein lysestage er også en glimrende gaveidé til en udenlandsk modtager, for eksempel en forretningskontakt. Dansk design er meget eftertragtet både herhjemme og i udlandet, og den velkendte Piet Hein Lysestage signalerer æstetik og god smag.

>> Piet Hein lysestager kan købes her

Mange varianter

Den enkle Piet Hein lysestage fås i flere forskellige størrelser og designs. Hver af de fire standart størrelser har navn efter en planet – den mindste stage, Mars, har en højde på 15 cm. og serien flyver over Venus og Jupiter inden den lander på den 36 cm. høje Saturn stage.

Stagerne passer til et almindeligt stearinlys, og som accessory kan du købe praktiske lysmanchetter, så stearinen ikke løber ned på lysestagen. Serien på de fire ikoniske Piet Hein lysestager fås også i en mini-udgave, hvor designet er det samme velkendte Piet Hein design, men hver stage er skrumpet ned, så der kan sættes små juletræslys i stagerne (de små lysestager kan dog ikke hænges på juletræet, men kan stå til pynt i samlet flok i eksempelvis vindueskarmen og så videre).

>> Piet Hein lysestager kan købes herMed de mange valgmuligheder kan du finde en eller flere stager, så gaven passer til din pengepung.

Skal du give en stor og prægtig gave, så er Karlsvognen – den store Piet Hein lysestage med flere arme – et bud. Piet Hein Karlsvognen er det kendte design sat sammen til en gigantisk fler-armet stage med plads til syv lys. Armene kan placeres på en lige linje eller i rundkreds.

>> Piet Hein lysestager kan købes her

  

 

Stuen:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600