Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Pillivuyt porcelæn

Pillivuyt er perfekt for samlere – og for gavegivere! Det franske porcelænsfirma, som siden 1818 har produceret porcelæn af højeste kvalitet, har et hav af forskellige produkter, som man kan samle på og ønske sig i gave i mange år.

Der er noget for enhver pengepung, og med et par hundrede kroner kan man komme langt og endda have flere gaver med fra Pillivuyt end blot en enkelt. Pillivuyt har blandt andet service til borddækning og kopper, fade og skåle fås i matchende farver, der tæller hele farvespektret.

>> Pillivuyt porcelæn kan købes her

klassisk eller moderne

Er du ikke så meget til farver, så er en af de populære serier herhjemme en service kollektion med en fin platin kant, og er gavemodtageren slet ikke til pynt, så kan Pillivuyt fås i helt enkelt hvidt porcelæn uden dikkedarer.

Designet af porcelænet spænder også vidt. Fra moderne, kantede kurver til traditionelle rifler eller enkle, anonyme linjer. Dog er langt de fleste serier fra Pillivuyt kendetegnet ved, at være meget enkle i formen uden for meget schwung. De mange valgmuligheder - serier, former og farver - kan mixes og matches på kryds og tværs, eller man kan være på den sikre side og holde sig til en enkelt serie.

>> Pillivuyt porcelæn kan købes herStort udvalg

Har man forelsket sig i kvaliteten fra Pillivuyt, så kan hele køkkenet fyldes med alt fra ildfaste fade, kage opsatser, serveringsfade over termokopper, tekrukker, saucekander, æggebægre og platter til sushi tallerkener, asietter, suppe terriner, små ramakiner – jah, alt hvad hjerter begærer, og alt hvad man slet ikke kunne forestille sig, at man havde brug for.

En ting er sikkert: Med Pillivuyts brede sortiment, kan du med garanti finde en serie, der falder i modtagerens smag.

>> Pillivuyt porcelæn kan købes her
 

Køkkengrej:

Mærkegrej:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600