Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

swing vase


Det er med jazz som med vaser: If it ain’t got that swing, it don’t mean a thing. Den muntre og overraskende Swing vase snor sig op i luften og har tag i mange blomsterelskere.         
Hver Swing vase er mundblæst og unik – der er ikke tale om et formstøbt industriprodukt – og samtidig er der noget tidløst over dens selvfølgelige form. Swing vasen er på en gang enkel og nytænkende.

>> Køb Swing vasen her

Varierer i form såvel som farve

Swing vase

Der er tre forskellige farver og tre forskellige størrelser af den populære Swing vase: sort, grøn og rød i størrelserne 20, 30 eller 40 cm. Du kan dog ikke være 100 % sikker på at målene er fuldstændig eksakte, da en Swing vase som sagt er mundblæst og således varierer i form såvel som farve. Det fremhæver bare dens unikke udtryk. Samtidig gør de små variationer det attraktivt at have flere stående ved siden af hinanden, da man så vil få øje på disse forskelle og værdsætte dem som unikum.

Det er Britt Bonnesen, som står for formgivning af den smukke Swing vase. Britt Bonnesen er oprindeligt uddannet inden for modeindustrien, hvor hun arbejdede i ti år, før hun åbnede sin egen interiørbutik. Ud over Swing vasen er hun blandt andet ophavskvinde til vippeglasset, som er et enkelt og originalt drikkeglas, der på trods af sin vippende bund er svær at vælte og som også er velegnet som dekorationsgenstand.

>> Køb Swing vasen herHistorien om den elegante Swing vase er en kombination af lokale glaspustere og Britt Bonnesens stædige insisteren på alternativ formgivning.  Britts far arbejdede hele sit liv i et glasværksted, og hun var derfor fra barnsben fortrolig med det rødglødende materiale og ville gerne selv producere glasvarer, selv om hun ikke mestrede teknikken. Bonnesen kontaktede derfor de lokale glaspustere fra hjemegnen og i fællesskab arbejdede de sig hen mod det der skulle vise sig at blive en Swing vase. Det var dog i sidste ende glasset, der selv fik lov til at bestemme den endelige form. Swing vasens slanke hals fik så at sige lov til at "sætte sig", og da var Swing vasen født.

>> Køb Swing vasen her 

 

Stuen:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

Her kan du købe:

Illums Bolighus
Amagertorv 10
1160 København K

Magasin
Kongens Nytorv 13
1095 København K