Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Adax tasker

Kvinderne har vidst det i mange år – mændene er først ved at lære det. At en taske ikke blot er et praktisk stykke opbevaring lige til at hænge på skulderen, men en fantastisk mulighed for at sætte trumf på påklædningen. En taske er både et nødvendigt stykke habengut og en udfordring for den, der elsker at være bevidst om sine signaler.

På markedet i mange år

Danske Adax tasker finder man om skulderen på mangen en stilbevidst kvinde. De varierer en del i pris, men kan erhverves for omkring kr. 1000 (denne model var i brunt læder, lille og elegant i snit og design). De fleste seriøse forhandlere fører mærket, og ligeledes er Adax tasker at finde på nettet.

De sidste 20 år har Adax fremstillet tasker, bælter, sko og mange andre spændende produkter. Alt sammen i accesories-afdelingen af markedet. Adax designer sine tasker i Danmark, men selve håndværket er udført i Polen – og materialerne tæller bl.a. læder fra Santa Croce. Detaljer, knapper osv. er fremstillet i firmaets egne værksteder tilbage i Danmark.

Taske-markedet er ligesom det øvrige accesories marked temmelig uoverskueligt. Smarte håndtasker kan erhverves til en formuer, mens replica-modeller kan fås om hjørnet for en tiendedel af originalernes priser. Men kopierne holder sjældent særlig længe, da de er udført i hast og med billige materialer.Så der er faktisk forskel på, om din Adax taske er købt i en souvenirbutik på Hovedbanegården eller i Magasin ved Kongens Nytorv. Kvalitet kan sagtens betale sig, selvom man synes, at det må være nok at betale for designet – eller rettere kopien af designet!

De eksklusive Adax tasker er under alle omstændigheder et tjek værd. De er stilsikre og udført med omhu og nøjagtighed. De er både tidløse og moderne og kan uden problemer tilpasses de fleste smarte garderober!
 

 

 

 

 

 

 


 

Tasker:

Modetasker:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150