Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Burberry Tasker

Elegance og image karakteriserer de klassiske Burberry tasker, der appellerer til et bredt spekter af ladies og gentlemen.

Det engelske modehus Burberry blev etableret i 1856, og er specielt kendt for deres klassiske tern, kaldet Nova: de røde, hvide og sorte tern på en sandfarvet bund. Burberrys berømte trenchcoat kom til verden under første verdenskrig, og blev oprindeligt designet til, at kunne holde stand, i datidens engelske krigsførelse.

burberry

Nova mønster eller quiltet stof

Efter krigen forblev trenchcoaten populær, og igennem tiden er den blevet båret af kendisser som Humphrey Bogart i filmklassikeren Casablanca, Audrey Hepburn og siden har modellen og stilikonet Kate Moss slået fast, at trenchcoaten den dag i dag, stadig er en af de allermest trendy og luksuriøse beklædningsgenstande.

Burberry tasker er ofte fremstillet i stof, med læderhåndtag og forstærkning i den øverste kant og bunden. På de klassiske tasker er stoffet enten det berømte Nova-mønster eller quiltet stof i beige, rød, hvid, grå, brun eller sort. Hvert år udkommer Burberry med en kollektion, der afspejler de nyeste tendenser i modebilledet. Det ene år kan det være metalnitter, det andet lak og det tredje rillet, futuristisk plastik.Generelt laver Burberry meget rummelige tasker, selv Burberry tasker, der synes små kan indeholde meget. Der er mange fans af Burberry tasker, blandt andet Fergie fra Black Eyed Peas, Britney Spears og Dronning Elizabeth


Burberry mode præsentation

Da der bliver fremstillet mange Burberry kopitasker skal man se sig godt for inden man køber en Burberry taske på internettet eller i udlandet. Hvis nova-mønstret på Burberry tasker er bare den mindste smule skævt, kan man være sikker på at det er en kopi. Hovedreglen er, at hvis du er usikker på om en vare er ægte eller en kopi, eller hvis tilbudet er lidt for godt til at være sandt, så lad være med at købe den. Vent hellere med at købe den et sted, der med garanti sælger den ægte vare.
 

 

 

 

 

 

 


 

Tasker:

Modetasker:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150