Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Chanel Tasker

Chanel er et af de absolut stærkeste navne inden for den luksuriøse del af moden, og Chanel tasker hører til blandt modeelskernes favoritter. De fleste forbinder Chanel tasker med absolut luksus og eksklusivitet. Chanel blev allerede i 1920erne synonym med elegance og velhavenhed, og helt frem til i dag udstråler Chanel tasker elegance, klasse og originalitet. I 1955 introducerede Chanel en quiltet taske med skulderstrop, og dette gav genlyd i modeverdenen.

chanel tasker

The luxury line

For tiden er de mest eftertragtede Chanel tasker dem, der hører under The Luxury Line, som blev introduceret i 2006. Linien indeholder tasker med en metalkæde i læderet og er blevet yderst populær. Chanel tasker fremstilles udelukkende af originale materialer, og man kan være sikker på, at intet er overladt til tilfældighederne. Alle Chanel tasker har deres egne finesser, som er gennemarbejdet ned til mindste detalje.

Chanels enkle og karakteristiske logo, et C og et omvendt C flettet ind i hinanden, går igen på de fleste Chanel tasker. Logoet stammer fra navnet Coco Chanel. The House of Chanel, i daglig tale Chanel, er et parisisk modehus, som blev oprettet i 1910 af Gabrielle Bonheur Chanel, som siden hen blev et af verden største modeikoner, bedst kendt som Coco Chanel. Det, der startede som en lille forretning med damehovedbeklædning, skulle senere udvikle sig til at blive et af verdens største modehuseEt af de største kendetegn for Chanel har altid været, at modehuset har været på forkant, hvad angår fornyelse og originalitet, og efter at Coco Chanel døde i 1971 og overlod sit firma til den tyske designer Karl Lagerfeld, har han i den grad har forstået at videreføre succesen.


Chanel præsentation med Nicole Kidman

Fordi Chanel tasker er så populære, er der i dag et kæmpe marked for falske tasker, og man skal derfor være særdeles opmærksom på, at man køber den ægte vare, især hvis man handler over Internettet.
 

 

 

 

 

 

 


 

Tasker:

Modetasker:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150

--------------------
Se også:
Chanel Homepage

Nærm. adresse:
Chanel Boutique
167 Sloane Str.
SW1X 9QF
London

Her kan du købe:
Mic-Mac
Gl. Kongevej 91A
Frederiksberg C

Exclusive Brands
Strandvej 66A, 2
Hellerup
--------------------