Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Crumpler tasker

Det er næppe overraskende, at Crumpler tasker kommer fra Australien – landet som er kendt for at være cool, afslappet, uhøjtideligt, fuld af farver, og oppe på beatet. Sådan er det også med Crumpler tasker, der duer på stranden, på gaden og på jobbet. Stilen er hip, ung, skæv, skæg og moderne. Mere praktisk end Fjällräven og langt mere indbydende.

oprindeligt designet til cykelbude

Crumpler tasker

Historien om Crumpler tasker går tilbage til 1995, da møbeldesigneren Stuart Crumpler satte sig for at lave smarte, praktiske, holdbare tasker sammen med Dave Roper og Will Meller, der på det tidspunkt ejede cykelbudsfirmaet ”Minuteman”. Taskerne blev altså oprindeligt designet til cykelbude, hvad der også giver god mening, når man ser på det urbane look, som kendetegner Crumpler tasker: fræk fart fremad.

Cykelbude er jo synlige i bybilledet, og der gik da heller ikke længe, før folk begyndte at spørge, hvor de meget slidstærke og farverige Crumpler tasker med det sjove logo kom fra. Grundlæggerne sadlede om og koncentrerede sig om taskerne, hvad de gjorde klogt i, for der gik ikke længe før Crumpler tasker ikke bare var tilgængelige i Melbourne og Australien, men i hele verden via et partnerskab med tyskerne Siegfried Elgert og Jörg Bodenschatz. Derefter gik det slag i slag med stadig flere modeller, størrelser, variationer og farver.Firmaet producerer i dag en lang række tasker, der tjener alskens formål: Hvad enten du har brug for at transportere din bærbare computer, dit fotoudstyr eller noget tredje, finder du en stærk, fræk og fantasifuld udgave fra australierne.
Det er tilmed muligt at få unikke, håndlavede Crumpler tasker, da firmaet netop har reintroduceret denne service. Så hvis ikke du har nok i de vilde standartversioner, men vil have en endnu mere vovet og individuel Crupler er det bare at kontakte butikken.

Disse individuelle tasker er selvfølgelig en del af markedsføringsstrategien, der ligesom taskerne har været fræk og fantasifuld fra start af. Firmaet har blandt andet spraymalet det karakteristiske logo på cykelstier, containere og betonmure. Mest omtale har de dog fået ud af deres ofte tilbagevendende ”Beer for Bags”-uge, hvor man som navnet antyder, afleverer en passende mængde øl og får en taske retur.
 

 

 

 

 

 

 


 

Tasker:

Modetasker:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150


Se også:
Crumpler Homepage

Her kan du købe:

Crumpler Shop Kopenhagen
Skindergade 22
1159 Kbh C