Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Dametasker

Blandt populære dametasker er Adax, Friis & Co., DKNY, og hvis man er parat til at spendere mange penge på sin taske kan man investere i en taske fra Louis Vuitton, Chanel eller Gucci. Leder man efter en taske indenfor den absolutte topklasse inden for ekstravagance og god stil skal man investere i en Hermès Birkin-taske, der koster mindst 36.000 kroner.

En taske er uundværlig, når man skal have uundværlige dagligdagsting som pung, mobiltelefon, nøgler osv. med sig. Dametasker fås i forskellige former og farver, lige fra en lille kuverttaske, der bruges til selskaber og kun lige kan indeholde de allermest nødvendige ting som kreditkort, mobiltelefon til store shoppetasker der kan indeholde alt det en kvinde skal bruge til en god shoppetur og, hvor der oven i købet er plads til det nyeste fund.

dametasker

Behøver ikke matche

Før i tiden var det vigtigt at tasken matchede sko, bælte og smykker eller det tøj man havde på, men ifølge modemagasinet Eurowoman skal man ikke længere bekymre sig om den sag – i hvert fald ikke hvis tasken er det sidste nye skrig fra Prada eller Gucci, så er det nok bare at have den med!

Dametasker har stor signalværdi og siger meget om den person der bærer den: Hvilken farver og form den har, om tasken en enkel og elegant, pyntet og feminin, en designtaske eller en kopi. Uanset hvad, danner vi os et billede af personen ud fra den taske vedkommende bærer.Hvis man kun vil investere i en enkelt taske kan det være en god ide at købe en i enten sort, brun eller tan, da det er de farver, der holder bedst. Derudover er det en god ide at købe dametasker i læder, da læder er det materiale der holder sig bedst og kun bliver kønnere med alderen. Desuden bør tasken være så enkel som muligt, uden for meget pynt eller detaljer, så man kan bruge den til både hverdag og fest.
 

 

 

 

 

 

 


 

Tasker:

Modetasker:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150